Млинці гречані на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Ці млинці готуються на основі гречаної і пшеничної муки. Виходять дуже красивими, пишними і неймовірно ситними. Млинці подаються на стіл в гарячому вигляді, з будь-якою начинкою, на ваш погляд.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування млинців гречаних на кефірі. Для початку готуємо тісто з гречаної і пшеничної муки, молока, кефіру і яєць. Випікаємо млинці на сковороді, додаємо будь-яку начинку і подаємо на стіл. Також, можна додати сметани. Хай щастить!
- Борошно гречане - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Молоко тепле - 1, 5 склянки
- Кефір - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1/2 чайних ложки
Просіваємо всю муку, вливаємо тепле молоко і перемішуємо. Потім додаємо жовтки, масло сіль і цукор. Замішуємо.
Злегка нагріваємо кефір, втручаємося в нього соду. Додаємо кефір до борошна, перемішуємо. Також додайте збиті білки.
Обсмажуємо млинці на розпеченій сковороді, змащеній маслом.
Смачного!