Рецепт Млинці гречані на кефірі фото

Млинці гречані на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Гречана мука
Для діабетиків
На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Ці млинці готуються на основі гречаної і пшеничної муки. Виходять дуже красивими, пишними і неймовірно ситними. Млинці подаються на стіл в гарячому вигляді, з будь-якою начинкою, на ваш погляд.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування млинців гречаних на кефірі. Для початку готуємо тісто з гречаної і пшеничної муки, молока, кефіру і яєць. Випікаємо млинці на сковороді, додаємо будь-яку начинку і подаємо на стіл. Також, можна додати сметани. Хай щастить!

  • Борошно гречане - 0, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Молоко тепле - 1, 5 склянки
  • Кефір - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
млинці гречані на кефірі - фото крок 1
Просіваємо всю муку, вливаємо тепле молоко і перемішуємо. Потім додаємо жовтки, масло сіль і цукор. Замішуємо.
млинці гречані на кефірі - фото крок 2
Злегка нагріваємо кефір, втручаємося в нього соду. Додаємо кефір до борошна, перемішуємо. Також додайте збиті білки.
млинці гречані на кефірі - фото крок 3
Обсмажуємо млинці на розпеченій сковороді, змащеній маслом.
млинці гречані на кефірі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти