Гречані котлети на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Такі котлети сміливо можна приготувати на сковороді або в духовці. Вони виходять некалорійного, тому, їх можна віднести до дієтичних страв. Дітям також можна включити їх в раціон.
Котлети по даним рецептом готуються з гречки і кефіру. Саме тому вони виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Крупу краще відварити заздалегідь, щоб на цю процедуру не витрачати час. Подавати котлети можна з будь-яким соусом.
- Гречка - 1/2 склянки (відварна)
- Сіль - 1/4 Ст. Ложки
- Кефір - 1/2 склянки
- Борошно - 35 грам
- Перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Викладіть варену гречку в миску.
Влийте кефір.
Додайте сіль і мелений перець.
Додайте борошно.
Все добре перемішайте.
На сковороду з розігрітою олією викладіть котлети.
Смажте їх на помірному вогні до золотистої скоринки з обох сторін.
Ось такі котлети вийшли!