Гречана каша з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати гречану кашу з куркою по дуже незвичайному рецептом! Тут нам і яблука знадобляться, і пиво, а в підсумку отримаємо не звичайний гарнір, а справжній шедевр кулінарного мистецтва!
Обов'язково приготуйте таку нестандартну гречану кашу з куркою. Виходить дуже смачно, з легкою кислинкою завдяки яблукам, і невимовним хлібним запахом, яке дає пиво. І немає, спиртом або ще чимось поганим тягти не буде, так що не поспішайте крутити носом, побачивши в інгредієнтах пиво! Бажаю удачі!
- Гречка - 2 склянки
- Курка (філе) - 700 грам
- Яблуко - 1-2 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Пиво світле - 0.5 L
- Часник - 4 зубчики
- Вода - 2 склянки
- Спеції - За смаком
1. Обсмажуємо куряче філе разом з подрібненим часником, цибулею, і всякими спеціями на ваш смак.
2. Додаємо яблука, обсмажуємо все разом ще 5 хвилин. Можна додати трохи цукру.
3. Тепер промиту гречку викладаємо шаром зверху і розрівнюємо. Зменшуємо вогонь, заливаємо пиво і воду. Під кришкою тушкуємо, як плов, поки вода не піде, і тільки потім перемішуємо.
4. Ну от і все! Смачного!