Гречана каша на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Гречка - одна з найкорисніших круп. Білок з гречки майже повністю засвоюється, а вуглеводи дають тривалу ситість. Тому раджу, як приготувати гречану кашу на молоці для сімейного сніданку.
Іноді в таку кашу можна додати корицю і замінити звичайне молоко мигдальним або кокосовим. Підвищує поживність ще більше нарізану кружальцями банан. Ця каша чудово підійде для маленький дітей і для дорослих. Так що приємного апетиту!
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 2-3 склянок
1
Гречану крупу помийте під проточною водою, поки вода не стане прозорою.
2
Підсушену крупу обсмажте на гарячій сковороді протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи.
3
У каструлі змішайте гречку і розтоплене вершкове масло.
4
Залийте склянкою окропу. Варіть до готовності гречки на повільному вогні під закритою кришкою.
5
Додайте сіль, цукор. Залийте молоко в кашу і доведіть його до кипіння.
6
Подавайте кашу, поклавши в кожну порцію шматочок вершкового масла, мед і свіжі фрукти.