Гречана каша з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Гречана каша з ковбасою - відмінний варіант швидкого обіду або вечері. Приготувати це блюдо зможе навіть починаюча господиня, все просто і швидко. А продуктів знадобиться мінімальна кількість.
Коли я вперше приготувала гречку за цим рецептом, я подумала, чому я не знала цей рецепт раніше. Адже це здорово, коли за 30 хвилин отримуєш смачне і ситне блюдо, при цьому ні сил, ні грошей багато не витратиш. До зажарки можна додати різні овочі, заморожені або свіжі, а також можна комбінувати гречку з рисом або іншими крупами. Пробуйте!
- Гречка - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Варена ковбаса - 300 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У невеликій каструльці закип'ятіть 2 склянки води, відправте в неї гречку, посоліть і варіть на повільному вогні під кришкою протягом 15 хвилин.
Поки готується гречка, займемося засмажкою. Мокрова наріжте тонкою соломкою або натріть на тертці для моркви по-корейськи.
Цибуля поріжте четвертькольцами.
Ковбасу поріжте на кубики середнього розміру.
У сковороді розігрійте олію і додайте моркву. Обсмажуйте протягом декількох хвилин до м'якості.
Додайте нарізану цибулю і обсмажте ще пару хвилин.
Надішліть в сковороду ковбасу і дайте їй прогрітися і злегка підрум'янитися.
Тим часом гречка готова. Вона вийшла м'якою і розсипчастою.
У сковороду до обсмаженою овочам і ковбасі відправте гречку і перемішайте.
Блюдо готово. Подавайте гарячим. Смачного!