Гречана каша з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Гречана каша з кабачком - це неймовірно ароматне, апетитне і смачне блюдо. Воно може виступати як самостійне або замість гарніру. Це простий і швидкий рецепт з чудовим результатом.
Ця гречана каша з кабачком обов'язково сподобається любителям і шанувальникам цієї чудової крупи - вона завжди виходить дуже смачною, розсипчастою, соковитою і ароматною. Готується дивно просто, швидко і з приготуванням впорається як починаюча домогосподарка, так і будь-який підліток. Ця гречка може бути чудовим гарніром або самостійною стравою. Навіть в холодному вигляді вона не втрачає своїх чудових смакових якостей і залишається апетитною і привабливою. Хочу вам розповісти, як приготувати гречану кашу з кабачками.
- Гречка - 1 Склянка
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершкове масло - 10 грам
Підготуйте інгредієнти.
Гречку промийте, залийте двома склянками води, поставте на плиту, доведіть до кипіння, приправити сіллю. Варіть на повільному вогні до готовності.
Додайте шматочок вершкового масла, перемішайте.
Лук наріжте кубиками.
Кабачок наріжте великими кубиками.
У сковороді обсмажте нарізану цибулю на повільному вогні.
До цибулі додайте нарізані кабачки, приправити сіллю, поперчіть, обсмажуйте разом.
Додайте гречку. Перемішайте, прогрійте разом 2 хвилини.
Гречка з кабачками готова. Можна подавати порційно, або на одному великому блюді.
Ніжна, ароматна і дуже смачна гречка готова. Смачного!