Пшоняна каша з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Пшоняна каша - просте, але дуже смачне і корисне блюдо. Сьогодні готуємо її з кабачком, цибулею і морквою.
Готується пшоняна каша дуже просто і швидко. Я люблю її у всіх видах, але з кабачком і іншими овочами, вона дуже смачна і корисна. Подавайте її як самостійну страву або як гарнір до м'яса, птиці, рибі.
- Пшоно - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування каші.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в казан або в каструлю з товстим дном.
Морква очистіть, помийте і наріжте. Додайте до цибулі.
Налийте рафінована соняшникова олія і дві столові ложки води. Гасіть морква з цибулею 8-10 хвилин, періодично перемішуючи.
Кабачок помийте і очистіть. Молодий кабачок можна не чистити. Наріжте кабачок невеликими кубиками і викладіть в каструлю з цибулею і морквою.
Пшоно добре помийте в проточній воді, а після обдайте окропом і викладіть в каструлю з овочами.
Налийте в каструлю 250-300 мл. Води. Додати сіль за смаком. Можна поперчити.
Накрийте каструлю кришкою і варіть кашу на невеликому вогні до готовності.
Пшоняна каша з кабачком готова. Можна подавати до столу.