Рецепт Пшоняна каша з кабачком фото

Пшоняна каша з кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Кабачок , Пшоно і пшениця
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Пшоняна каша - просте, але дуже смачне і корисне блюдо. Сьогодні готуємо її з кабачком, цибулею і морквою.

Опис приготування:

Готується пшоняна каша дуже просто і швидко. Я люблю її у всіх видах, але з кабачком і іншими овочами, вона дуже смачна і корисна. Подавайте її як самостійну страву або як гарнір до м'яса, птиці, рибі.

  • Пшоно - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 0, 5 штуки
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
пшоняна каша з кабачком - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування каші.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в казан або в каструлю з товстим дном.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 3
Морква очистіть, помийте і наріжте. Додайте до цибулі.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 4
Налийте рафінована соняшникова олія і дві столові ложки води. Гасіть морква з цибулею 8-10 хвилин, періодично перемішуючи.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 5
Кабачок помийте і очистіть. Молодий кабачок можна не чистити. Наріжте кабачок невеликими кубиками і викладіть в каструлю з цибулею і морквою.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 6
Пшоно добре помийте в проточній воді, а після обдайте окропом і викладіть в каструлю з овочами.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 7
Налийте в каструлю 250-300 мл. Води. Додати сіль за смаком. Можна поперчити.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 8
Накрийте каструлю кришкою і варіть кашу на невеликому вогні до готовності.
пшоняна каша з кабачком - фото крок 9
Пшоняна каша з кабачком готова. Можна подавати до столу.

Схожі рецепти