Горіховий пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже простий рецепт смачної домашньої випічки. Такий пиріг з легкістю зможе стати окрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Приготувати горіховий пиріг в мультиварці дуже просто, з рецептом впорається навіть дитина. Але незважаючи на це, випічка виходить просто чарівна! Приголомшливий горіховий аромат і бархатиста структура нікого не залишить байдужим. Горіхи можете використовувати будь-які, які вам більше подобаються, причому можна брати як одного виду горіхи, так і кілька одночасно.
- Горіхи - 230 грам (будь-які)
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Горіхи можна використовувати будь-які. У мене волоські горіхи і жменька мигдалю.
Подрібніть горіхи за допомогою блендера.
Додайте до меленим горіхам яйця, цукор і розпушувач.
Все добре перемішайте.
Перелийте тісто в чашу мультиварки змащену маслом. Дно і боки я попередньо обсипала манкою. Готуйте на режимі"Випічка" до звукового сигналу.
Готовий пиріг зліг остудіть прямо в чаші, а потім дістаньте за допомогою контейнера для варіння на пару.
За бажанням пиріг перед подачею можете посипати цукровою пудрою. Смачного!