Горіховий «крамбл» з черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную поласувати англійським десертом, його можна приготувати з різними ягодами або фруктами. Сьогодні у мене - черешня! пробуємо!
Отже, розповідаю, як приготувати горіховий "крамбл" з черешнею - легке літнє ласощі для дітей і дорослих. Хрустка скоринки і ніжні солодкі ягідки всередині, обов'язково спробуйте в "черешневий" сезон, сподобається всім! Щоб крихта вийшла правильною, потрібно використовувати холодне масло і перетирати його з цукром, борошном і горіхами. Хай щастить!
- Вершкове масло - 40 грам (крихта)
- Вівсяні пластівці швидкого приготування - 40 грам (крихта)
- Цукор - 50 грам (крихта)
- Борошно - 40 грам (крихта)
- Волоські горіхи очищені - 50 грам (крихта)
- Черешня - 500 грам
- Цукор - 50 грам
- Борошно - 30 грам
1. Підготуйте продукти, масло має бути холодним. Черешню вимийте і переберіть, видаліть кісточки, покладіть на сито, нехай зайвий сік стече. Горіхи очистіть і підсушіть на сухій сковороді до появи легкого аромату.
2. До ягід додайте цукор і борошно. Перемішайте добре.
3. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Покладіть ягоди.
4. З'єднайте в глибокій посудині наступні інгредієнти: рубані горіхи, борошно, цукор, вівсяні пластівці і масло. Вилочкою дуже ретельно перемішайте масу.
5. Отриману крихту розподіліть рівномірно по черешні. Поставте в гарячу духовку крамбл на 30-35 хвилин, температура 180 градусів.
6. Горіховий "крамбл" з черешнею готовий. Дайте йому охолонути і ставте чайник на вогонь, заварюйте чай!
7. Лопаткою розкладіть по блюдцем десерт і угощайтесь! приємного!