Рецепт Горіховий «крамбл» з черешнею фото

Горіховий «крамбл» з черешнею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Ягоди, Черешня
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Літні
Випічка, Солодке

Пропоную поласувати англійським десертом, його можна приготувати з різними ягодами або фруктами. Сьогодні у мене - черешня! пробуємо!

Отже, розповідаю, як приготувати горіховий "крамбл" з черешнею - легке літнє ласощі для дітей і дорослих. Хрустка скоринки і ніжні солодкі ягідки всередині, обов'язково спробуйте в "черешневий" сезон, сподобається всім! Щоб крихта вийшла правильною, потрібно використовувати холодне масло і перетирати його з цукром, борошном і горіхами. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 40 грам (крихта)
  • Вівсяні пластівці швидкого приготування - 40 грам (крихта)
  • Цукор - 50 грам (крихта)
  • Борошно - 40 грам (крихта)
  • Волоські горіхи очищені - 50 грам (крихта)
  • Черешня - 500 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Борошно - 30 грам
горіховий
1. Підготуйте продукти, масло має бути холодним. Черешню вимийте і переберіть, видаліть кісточки, покладіть на сито, нехай зайвий сік стече. Горіхи очистіть і підсушіть на сухій сковороді до появи легкого аромату.
горіховий
2. До ягід додайте цукор і борошно. Перемішайте добре.
горіховий
3. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Покладіть ягоди.
горіховий
4. З'єднайте в глибокій посудині наступні інгредієнти: рубані горіхи, борошно, цукор, вівсяні пластівці і масло. Вилочкою дуже ретельно перемішайте масу.
горіховий
5. Отриману крихту розподіліть рівномірно по черешні. Поставте в гарячу духовку крамбл на 30-35 хвилин, температура 180 градусів.
горіховий
6. Горіховий "крамбл" з черешнею готовий. Дайте йому охолонути і ставте чайник на вогонь, заварюйте чай!
горіховий
7. Лопаткою розкладіть по блюдцем десерт і угощайтесь! приємного!

Схожі рецепти