Горіхові кекси
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати горіхові кекси - дуже ніжні і повітряні тістечка, які просто тануть у роті! Особливо вони сподобаються любителям горіхів і красиво прикрашеній випічки.
Представляю вам дуже простий рецепт кексів. Його особливість полягає в тому, що всі інгредієнти ми змішуємо відразу в одній мисці, через це кекси виходять дуже повітряними! Арахісове масло дає приємний аромат і смакову родзинку цим Кексик. Їх з легкістю можна брати з собою на роботу або давати дітям до школи. Більш того, ви можете поекспериментувати з начинкою.
- Вершки - 100 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 200 грам
- Арахісове масло - 350 грам
- Цукор - 200 грам
- Паста "філадельфія" - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Змішайте борошно, розпушувач, цукор, вершки, яйця, арахісове масло. Збийте все міксером.
3. Викладіть тісто в форми для випікання.
4. Випікайте при температурі 180 градусів 20 хвилин.
5. Зверху прикрасьте кремом: змішайте для цього пасту «Філадельфія», масло вершкове і цукрову пудру. Посипте горіхами. Кекси готові, смачного!