Горіхові булочки
(покроковий рецепт з фото)
Я просто обожнюю чудовий аромат домашньої солодкої випічки! Як же смачно пахнуть ці булочки, а які ніжні і повітряні… Обов'язково спробуйте мій рецепт. Дивіться, як приготувати горіхові булочки.
У мене вийшло 11 найніжніших булочок з горіховою начинкою. Кількість продуктів можна подвоїти або потроїти. Ще ароматні, солодко і смачно! Просто ідеальний десерт до теплого родинного чаювання! хай щастить!
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 75 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Дріжджі свіжі - 20-22 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 75 грам
- Масло rafinirovannoe - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Горіхи - 200 грам (начинка)
- Цукор - 100 грам (начинка)
- Вершкове масло - 50 грам (начинка)
- Обкладинка, ванільний цукор - За смаком
- Жовток - 1 штука (для змазування булочок)
Підготуйте продукти. Приступимо!
У теплому молоці (38-39 градусів) розчиніть дріжджі, цукор, сіль.
Додайте яйце, топлене вершкове масло і рослинна, перемішайте.
Всипати невеликими порціями просіяне борошно і замішують тісто. Додайте ванільного цукру.
Тісто не повинно бути крутим, мало того, щоб воно не липнуло сильно до рук. Сформуйте колобок, покладіть в глибоку посудину і накрийте чистою серветкою, приберіть тісто в тепло на 2 годину.
Приготуйте горіхову начинку. Очистіть волоські горіхи, обсмажте їх на сковороді до появи приємного запаху.
Перекрутіть горіхи через м'ясорубку, додайте вершкове м'яке масло, цукор, за бажанням корицю. Перемішайте, начинка готова.
Тісто підійшло, осадіть його руками.
Присипте стіл борошном, розкачайте тісто в прямокутник. Розкладіть рівномірно горіхову начинку.
Горіхи трохи втисніть в тісто. Тепер третина тесту покладіть на середину, як на фото.
Накрийте рештою тісто.
Великим гострим ножем поріжте тісто на невеликі шматочки.
Кожен шматочок тіста перекрутити пару раз і покладіть на змащене деко. Змастіть жовтком і дайте постояти булочок хвилин 15-20 в тепле.
Випікайте булочки при температурі 200 градусів хвилин 20-25. Слідкуйте, щоб не підгоріли. Печуться швидко! приємного!