Рецепт Голубці з грибами фото

Голубці з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Голубці - це смачне і ситне блюдо. А якщо начинку зробити комбінованої, м'ясну і грибну, блюдо вийде чарівним. Таке блюдо прикрасить і святковий стіл.

Кількість порцій: 8
  • Капуста білокачанна, вилок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Гриби - 300 грам
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Вершки - 50 грам
  • Овочевий бульйон - 1 Склянка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
голубці з грибами - фото крок 1
1. Приготуємо капустяне листя. Для цього зняти з вилка верхні листки, видалити качан. У каструлі закип'ятити воду, посолити її і опустити туди вилок. Проварити на маленькому вогні хвилини 3-4. Вилок розм'якшиться. Акуратно зняти з нього листя і зрізати потовщення.
голубці з грибами - фото крок 2
2. Для начинки вимити і почистити цибулю і моркву. Гриби добре промити. Цибулю порізати півкільцями. Наріжте моркву соломкою або натріть на крупній тертці. Гриби нарізати дрібними шматочками. Обсмажити овочі на рослинному маслі і додати туди гриби. Коли рідина випарується, посмажити ще трохи. Додати в сковорідку вершки, сіль і перець. При бажанні можна додати рубану зелень.
голубці з грибами - фото крок 3
3. М'ясний фарш посолити, поперчити. Фарш потрібно добре перемішати. Беремо капустяний лист і викладаємо на нього м'ясний фарш. Розмазати його в центрі і зверху покласти грибну начинку.
голубці з грибами - фото крок 4
4. Згорнути голубці конвертиком. Змішати соєвий соус з медом. Змастити кожен голубець цією сумішшю, щоб відбити запах капусти.
голубці з грибами - фото крок 5
5. Голубці скласти в форму для запікання і залити їх наполовину овочевим бульйоном. Випікати до готовності при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти