Голубці вегетаріанські з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви постите або хочете зробити розвантажувальний день, то голубці вегетаріанські з грибами в домашніх умовах - відмінна альтернатива іншим пісних страв. Готуються вони за таким же принципом.
Якщо ви вегетаріанець, дотримуєтеся пост або робите розвантажувальний день, то голубці вегетаріанські з грибами в домашніх умовах - відмінний обід і навіть вечеря! Ця страва подається як самостійне або разом з картопляним пюре.
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Мал - 150 грам
- Зелень - 15 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Я люблю робити голубці вегетаріанські з грибами в домашніх умовах з молодої капусти, але підійде будь-яка. Опускаємо качан в окріп і знімаємо по черзі листя.
2. Тим часом нарізаємо гриби, цибулю і моркву. Останні відправляємо на сковороду смажиться на рослинній олії.
3. Відправляємо гриби овочам і смажимо до готовності. За бажанням можна додати часник і томатну пасту.
4. Відварюємо рис до напівготовності і змішуємо з грибами і овочами. Начиняємо кожен капустяний лист і складаємо голубці в каструлю, жаровню або іншу ємність для гасіння.
5. Найкраще гасити голубці в посуді з товстим дном і стінками. Можна перед гасінням їх обсмажити з двох сторін.
6. Тим часом обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо 400мл води, доводимо до кипіння і заливаємо соусом голубці. Ставить гаситися на середній вогонь.
7. Тушкуємо до готовності і подаємо до столу. Оскільки вони вегетаріанські, сметану не додаємо, але за бажанням - можна, можливо (так буде смачніше). Смачного!