Рецепт Голубці вегетаріанські з грибами фото

Голубці вегетаріанські з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви постите або хочете зробити розвантажувальний день, то голубці вегетаріанські з грибами в домашніх умовах - відмінна альтернатива іншим пісних страв. Готуються вони за таким же принципом.

Опис приготування:

Якщо ви вегетаріанець, дотримуєтеся пост або робите розвантажувальний день, то голубці вегетаріанські з грибами в домашніх умовах - відмінний обід і навіть вечеря! Ця страва подається як самостійне або разом з картопляним пюре.

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби - 200 грам
  • Мал - 150 грам
  • Зелень - 15 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
голубці вегетаріанські з грибами - фото крок 1
1. Я люблю робити голубці вегетаріанські з грибами в домашніх умовах з молодої капусти, але підійде будь-яка. Опускаємо качан в окріп і знімаємо по черзі листя.
голубці вегетаріанські з грибами - фото крок 2
2. Тим часом нарізаємо гриби, цибулю і моркву. Останні відправляємо на сковороду смажиться на рослинній олії.
голубці вегетаріанські з грибами - фото крок 3
3. Відправляємо гриби овочам і смажимо до готовності. За бажанням можна додати часник і томатну пасту.
голубці вегетаріанські з грибами - фото крок 4
4. Відварюємо рис до напівготовності і змішуємо з грибами і овочами. Начиняємо кожен капустяний лист і складаємо голубці в каструлю, жаровню або іншу ємність для гасіння.
голубці вегетаріанські з грибами - фото крок 5
5. Найкраще гасити голубці в посуді з товстим дном і стінками. Можна перед гасінням їх обсмажити з двох сторін.
голубці вегетаріанські з грибами - фото крок 6
6. Тим часом обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо 400мл води, доводимо до кипіння і заливаємо соусом голубці. Ставить гаситися на середній вогонь.
голубці вегетаріанські з грибами - фото крок 7
7. Тушкуємо до готовності і подаємо до столу. Оскільки вони вегетаріанські, сметану не додаємо, але за бажанням - можна, можливо (так буде смачніше). Смачного!

Схожі рецепти