Вегетаріанські голубці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже прості і смачні вегетаріанські голубці готуються за принципом м'ясних голубців, але виходять абсолютно дієтичними, зі смачною підливою. Рекомендую спробувати, навіть якщо ви - НЕ вегетаріанець.
Вегетаріанські голубці - це дуже смачно. Начинку я роблю завжди однаково, а ось з соусом експериментую. В даному покроковому рецепті вегетаріанських голубців з фото я взагалі готувала без соусу, що також, в кінцевому рахунку, вийшло смачно. Але коли я додаю соус, то завжди імпровізую - заважаю сметану з кетчупом, то з аджикою, то з домашньої томатною пастою, то додаю часниковий соус на майонезі. Одним словом, кожен раз складаю щось новеньке. Чого і вам бажаю Читайте і дивіться, як приготувати вегетаріанські голубці, по-моєму виклала все максимально зрозуміло і доступно. Хай щастить.
- Зелена капуста - 1 штука
- Морква - 5 штук
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Соус - - За смаком
Рис відварюємо.
В оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і натерту моркву до золотистого кольору. 1/4 обсмаженої суміші відкладаємо в сторону, а решта змішуємо з рисом.
Капусту гарненько промиваємо і поділяємо на окремі листки.
У листя вирізаємо жорстку частину.
І поділяємо на такі невеликі листи, в які будемо загортати начинку.
У центр кожного капустяного листа викладаємо начинку.
І починаємо акуратно загортати.
Таким чином, як на фото.
Звернув голубець з усіх боків.
Голубці складаємо в товстостінну каструлю один до одного. Заливаємо соусом (на ваш смак) і відправляємо в духовку (180 градусів) з 30-45 хвилин.
Смачного!