Голубці з червоної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите незвичайні кулінарні експерименти, спробуйте голубці загорнуті в листя червоної капусти. Блюдо дуже смачне, колір насичений. Обов'язково приправимо голубці сметаною. Спробуйте!
Листя червоної капусти щільніше, ніж білокачанної і готуються довше, тому, фарш і рис не потрібно готувати заздалегідь. Смак готових голубців трохи відрізняється від звичайних, а колір, звичайно, виходить цікавий.
- Червона капуста - 1 штука
- Телятина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 частина
- Мал - 0, 5 склянки
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний перець - 2 щіпки
- Лист лавровий - 1 штука
Підготуємо інгредієнти.
Вирізаємо качан капусти і кладемо качан в каструлю з водою. Blanshiruem 5-7 хвилин.
Телятину, цибулю і моркву пропускаємо через м'ясорубку.
У фарш додаємо рис, сіль і перець.
Листя капусти наповнюємо фаршем і загортаємо.
Голубці кладемо в сотейник. Заливаємо окропом, покриваючи голубці повністю. Готуємо під кришкою на малому вогні.
Для смаку додамо лавровий лист. Готуємо 40-45 хвилин.
Голубці подаємо зі сметаною, можна додати перець, цибулю або часник за смаком. Смачного!