Рецепт Голубці з червоної капусти фото

Голубці з червоної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Телятина, Червона капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Якщо ви любите незвичайні кулінарні експерименти, спробуйте голубці загорнуті в листя червоної капусти. Блюдо дуже смачне, колір насичений. Обов'язково приправимо голубці сметаною. Спробуйте!

Листя червоної капусти щільніше, ніж білокачанної і готуються довше, тому, фарш і рис не потрібно готувати заздалегідь. Смак готових голубців трохи відрізняється від звичайних, а колір, звичайно, виходить цікавий.

  • Червона капуста - 1 штука
  • Телятина - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 частина
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець - 2 щіпки
  • Лист лавровий - 1 штука
голубці з червоної капусти - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
голубці з червоної капусти - фото крок 2
Вирізаємо качан капусти і кладемо качан в каструлю з водою. Blanshiruem 5-7 хвилин.
голубці з червоної капусти - фото крок 3
Телятину, цибулю і моркву пропускаємо через м'ясорубку.
голубці з червоної капусти - фото крок 4
У фарш додаємо рис, сіль і перець.
голубці з червоної капусти - фото крок 5
Листя капусти наповнюємо фаршем і загортаємо.
голубці з червоної капусти - фото крок 6
Голубці кладемо в сотейник. Заливаємо окропом, покриваючи голубці повністю. Готуємо під кришкою на малому вогні.
голубці з червоної капусти - фото крок 7
Для смаку додамо лавровий лист. Готуємо 40-45 хвилин.
голубці з червоної капусти - фото крок 8
Голубці подаємо зі сметаною, можна додати перець, цибулю або часник за смаком. Смачного!

Схожі рецепти