Голубці в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Я знаю багато рецептів голубців, але ця - один з моїх улюблених. Дуже ситне і вітамінне блюдо, яке напевно сподобається всій родині. Готуємо голубці в томатному соусі і насолоджуємося!
Подивіться рецепт приготування голубців в томатному соусі, переконайтеся в послідовності приготування і сміливо беріться за справу! Рецепт насправді досить простий, проте голубці виходять напрочуд соковитими і ніжними - вся фішка в томатному соусі. Сподіваюся, рецепт вам сподобається!
- Білокачанна капуста - 1 штука
- Фарш із яловичини - 450 грам (свинини або баранини )
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука (дрібно натерти)
- Помідор - 2 штуки (нарізати кубиками)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль перець - За смаком
Для того, щоб звернути м'ясо в листя капусти ви повинні злегка її прокип'ятити, щоб вона стала м'якше.
Коли капуста охолоне, гострим ножем, намагаючись не пошкодити акуратно відріжте від неї листя.
Готуємо начинку. Добре перемішайте м'ясо, Мал, 1 нарізану цибулю, сіль, чорний перець, морква, 1/2 склянки води.
Щоб приготувати голубець, розмістіть лист капусти на дошці, візьміть близько 2 столових ложок фаршу, і розмістіть його так, як це показано на фото. Потім складіть і злегка притисніть лист в самій товстій частині, яка ближче до вас, потім складіть по боках, і утворіть акуратний рол.
Щоб приготувати голубець, розмістіть лист капусти на дошці, візьміть близько 2 столових ложок фаршу, і розмістіть його так, як це показано на фото. Потім складіть і злегка притисніть лист в самій товстій частині, яка ближче до вас, потім складіть по боках, і утворіть акуратний рол.
Переконайтеся в тому, що все щільно і акуратно закладено, щоб голубець не розвалюється. Виконайте те ж саме з рештою фаршем.
Нагріти масло в сковороді при середній температурі і злегка обсмажте голубець, щоб він краще зафіксувався і не розклеївся.
Візьміть широку каструльку. Викладіть 1-ий шар цибулі, 2-ой - нарізані кубиками помідори, додайте сіль і червоний перець, за смаком. Викладіть поверх обсмажені голубці.
Заповніть каструлю, посьте сіллю, додайте близько 1/2 - 2/3 склянки окропу, накрийте кришкою, поставити на середній вогонь, і варіть близько 1 годину. Капуста повинна бути повністю м'якою.