Рецепт Голубці на пару в мультиварці фото

Голубці на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете приготувати смачний і корисний обід або вечерю? Тоді цей простий рецепт голубців на пару в мультиварці обов'язково варто взяти на замітку. Соковиті і апетитні, зроблені без зайвого клопоту.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно довести до кипіння воду у великій каструлі і опустити туди капусту на 2-3 хвилини. Потім акуратно дістати її, остудити трохи і зняти листя.

2. М'ясо вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити ножем (блендером).

3. Мал відварити в трохи підсоленій воді близько 3-4 хвилин.

4. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до рубленого м'яса.

5. Часник очистити і пропустити через прес або м'ясорубку.

6. Для пікантності в рецепт приготування голубців на пару в мультиварці можна додати солодкий перець. Його потрібно очистити від насіння і хвостика, нарізати дрібними кубиками і додати до м'яса.

7. Зварений до напівготовності рис також додати в начинку. Посолити і поперчити за смаком, все ретельно перемішати.

8. На підготовлені листки викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.

9. Викласти в чашу для приготування на пару.

10. Щоб голубці на пару в мультиварці в домашніх умовах не були сухими, на дно чаші потрібно налити води.

11. Включити режим Пароварка або Гасіння і готувати голубці близько 35-40 хвилин до готовності.

12. Подавати до столу їх можна зі сметанним або томатним соусом.

Смачного!

  • Капуста - 1 штука
  • Яловичина - 300 грам
  • Мал - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно довести до кипіння воду у великій каструлі і опустити туди капусту на 2-3 хвилини. Потім акуратно дістати її, остудити трохи і зняти листя.

2. М'ясо вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити ножем (блендером).

3. Мал відварити в трохи підсоленій воді близько 3-4 хвилин.

4. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до рубленого м'яса.

5. Часник очистити і пропустити через прес або м'ясорубку.

6. Для пікантності в рецепт приготування голубців на пару в мультиварці можна додати солодкий перець. Його потрібно очистити від насіння і хвостика, нарізати дрібними кубиками і додати до м'яса.

7. Зварений до напівготовності рис також додати в начинку. Посолити і поперчити за смаком, все ретельно перемішати.

8. На підготовлені листки викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.

9. Викласти в чашу для приготування на пару.

10. Щоб голубці на пару в мультиварці в домашніх умовах не були сухими, на дно чаші потрібно налити води.

11. Включити режим Пароварка або Гасіння і готувати голубці близько 35-40 хвилин до готовності.

12. Подавати до столу їх можна зі сметанним або томатним соусом.

Смачного!

Схожі рецепти