Голубці в сметанному соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Голубці - досить популярна страва на наших обідніх столах. Як правило, їх готують з томатом або з томатом зі сметаною. Давайте сьогодні приготуємо голубці в сметанному соусі і в мультиварці.
Технологія приготування голубців досить проста. Досвідчені кулінари легко подужають цей рецепт. А для початківців всі кроки докладно описані. Голубці в сметані виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. М'ясо для фаршу беріть будь. Якщо замість свинини взяти курку або індичку, то такі голубці можна віднести до дієтичних страв, які можна давати і дітям. Хоча у мене зовсім нежирна свинина. Блюдо цілком гідно святкового столу.
- Свинина - 500 грам
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Біла булка - 100 грам
- Мал - 4-5 Ст. Ложок (відвареної)
- Крем - 100 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти для приготування голубців.
На капусті зробіть надрізи у качана. Викладіть її в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, provara 5 хвилин і зніміть листя з капусти.
Приготуйте фарш для голубців. Свинину помийте. Булку або батон залийте холодною водою і через 5 хвилин відіжміть. Цибулю і часник очистіть. Пропустіть через м'ясорубку всі ці інгредієнти.
Додайте відварений рис.
Посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте фарш.
Ображати потовщення на капустяному листі. Викладіть порцію фаршу на лист.
Поверніть капустяний лист конвертом.
Викладіть голубці в каструлю мультиварки.
Сметану змішайте з борошном.
Викладіть сметану в каструлю з голубцями. Наливати 450-500 мл. Води, посоліть і поперчіть соус за смаком. Викладіть лавровий лист.
Закрийте каструлю кришкою і встановіть в мультиварці режим "гасіння" . Готуйте голубці 50 хвилин.
Голубці в сметанному соусі готові. Подавайте гарячими на обід або вечерю.