Рецепт Gokai фото

Gokai
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожна національна кухня має в своєму арсеналі коржі або хліб, який роблять щодня, додаючи до звичайної їжі. Така випічка складається з самих бюджетних і доступних інгредієнтів, як і тут.

Опис приготування:

Сьогодні ви познайомитеся з такою варіацією в Киргизькі кухні. А саме ви дізнаєтеся про те, як приготувати ГЗК. Це дріжджові коржі, які смажать на сковороді. Зробити їх нескладно, тільки необхідно почекати, поки тісто підійде.

1. Замішайте всі інгредієнти в еластичне тісто, крім рослинного масла.

2. Залиште його настоюватися на 30-40 хвилин.

3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.

4. Наріжте його на смужки, 2 см завтовшки.

5. Розтягніть їх і поверніть в трубочки.

6. Потім трубочки розкачайте в коржі розміром із сковороду.

7. Обсмажте коржі до золотистого кольору з обох сторін в маслі.

8. ГЗК готові! Їжте їх в теплому вигляді.

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Дріжджі свіжі - 2 грами
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло пряжене - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Сьогодні ви познайомитеся з такою варіацією в Киргизькі кухні. А саме ви дізнаєтеся про те, як приготувати ГЗК. Це дріжджові коржі, які смажать на сковороді. Зробити їх нескладно, тільки необхідно почекати, поки тісто підійде.

1. Замішайте всі інгредієнти в еластичне тісто, крім рослинного масла.

2. Залиште його настоюватися на 30-40 хвилин.

3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.

4. Наріжте його на смужки, 2 см завтовшки.

5. Розтягніть їх і поверніть в трубочки.

6. Потім трубочки розкачайте в коржі розміром із сковороду.

7. Обсмажте коржі до золотистого кольору з обох сторін в маслі.

8. ГЗК готові! Їжте їх в теплому вигляді.

Схожі рецепти