Gokai
(покроковий рецепт з фото)
Кожна національна кухня має в своєму арсеналі коржі або хліб, який роблять щодня, додаючи до звичайної їжі. Така випічка складається з самих бюджетних і доступних інгредієнтів, як і тут.
Сьогодні ви познайомитеся з такою варіацією в Киргизькі кухні. А саме ви дізнаєтеся про те, як приготувати ГЗК. Це дріжджові коржі, які смажать на сковороді. Зробити їх нескладно, тільки необхідно почекати, поки тісто підійде.
1. Замішайте всі інгредієнти в еластичне тісто, крім рослинного масла.
2. Залиште його настоюватися на 30-40 хвилин.
3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.
4. Наріжте його на смужки, 2 см завтовшки.
5. Розтягніть їх і поверніть в трубочки.
6. Потім трубочки розкачайте в коржі розміром із сковороду.
7. Обсмажте коржі до золотистого кольору з обох сторін в маслі.
8. ГЗК готові! Їжте їх в теплому вигляді.
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Дріжджі свіжі - 2 грами
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло пряжене - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Замішайте всі інгредієнти в еластичне тісто, крім рослинного масла.
2. Залиште його настоюватися на 30-40 хвилин.
3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.
4. Наріжте його на смужки, 2 см завтовшки.
5. Розтягніть їх і поверніть в трубочки.
6. Потім трубочки розкачайте в коржі розміром із сковороду.
7. Обсмажте коржі до золотистого кольору з обох сторін в маслі.
8. ГЗК готові! Їжте їх в теплому вигляді.