Рецепт Gokai фото

Gokai
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Коржі

Кожна національна кухня має в своєму арсеналі коржі або хліб, який роблять щодня, додаючи до звичайної їжі. Така випічка складається з самих бюджетних і доступних інгредієнтів, як і тут.

Сьогодні ви познайомитеся з такою варіацією в Киргизькі кухні. А саме ви дізнаєтеся про те, як приготувати ГЗК. Це дріжджові коржі, які смажать на сковороді. Зробити їх нескладно, тільки необхідно почекати, поки тісто підійде.

1. Замішайте всі інгредієнти в еластичне тісто, крім рослинного масла.

2. Залиште його настоюватися на 30-40 хвилин.

3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.

4. Наріжте його на смужки, 2 см завтовшки.

5. Розтягніть їх і поверніть в трубочки.

6. Потім трубочки розкачайте в коржі розміром із сковороду.

7. Обсмажте коржі до золотистого кольору з обох сторін в маслі.

8. ГЗК готові! Їжте їх в теплому вигляді.

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Дріжджі свіжі - 2 грами
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло пряжене - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Сьогодні ви познайомитеся з такою варіацією в Киргизькі кухні. А саме ви дізнаєтеся про те, як приготувати ГЗК. Це дріжджові коржі, які смажать на сковороді. Зробити їх нескладно, тільки необхідно почекати, поки тісто підійде.

1. Замішайте всі інгредієнти в еластичне тісто, крім рослинного масла.

2. Залиште його настоюватися на 30-40 хвилин.

3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.

4. Наріжте його на смужки, 2 см завтовшки.

5. Розтягніть їх і поверніть в трубочки.

6. Потім трубочки розкачайте в коржі розміром із сковороду.

7. Обсмажте коржі до золотистого кольору з обох сторін в маслі.

8. ГЗК готові! Їжте їх в теплому вигляді.

Схожі рецепти