Глазур для паски з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати гостей і рідних чимось незвичайним? Тоді пропоную вам оригінальний варіант, як зробити глазур для паски з цукром і шоколадом. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте рецепт!
Щоб приготувати шоколадну глазур для паски з цукром в домашніх умовах, потрібно всього 4 основних інгредієнта і зовсім небагато часу. Раджу спробувати такий новий варіант прикраси великодньої випічки.
- Цукор - 50 грам
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сік цитрусових - 50 мілілітрів (лимона, лайма, апельсина)
1
Отже, для початку з'єднайте вершкове масло з цукром в невеликому сотейнику і поставте на вогонь.
2
Коли масло почне танути, додайте туди ж подрібнений часточками хороший чорний шоколад. Ще, як варіант, можна замінити його натуральною кавою, тоді вийде інший, але не менш цікавий смак.
3
Тим часом вичавіть трохи соку апельсина або лимона. Я рекомендую використовувати лимон, щоб відтінити трохи солодкий смак, але апельсин - теж вельми вдалий вибір.
4
Коли маса повністю розтанула, додайте сік, перемішайте, а через хвилин 5 зніміть з вогню.
5
Ретельно перемішайте, дайте охолонути (буквально 2-3 хвилини).
6
Ось і весь секрет, як зробити глазур для паски з цукром, шоколадом і тонкої ноткою цитрусових. Дуже зручно не завдавати її на пасочки, а просто занурювати їх в сотейник.
Гарних свят!
Гарних свят!