Рецепт Глазур для паски з цукром фото

Глазур для паски з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Хочете здивувати гостей і рідних чимось незвичайним? Тоді пропоную вам оригінальний варіант, як зробити глазур для паски з цукром і шоколадом. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Щоб приготувати шоколадну глазур для паски з цукром в домашніх умовах, потрібно всього 4 основних інгредієнта і зовсім небагато часу. Раджу спробувати такий новий варіант прикраси великодньої випічки.


  • Цукор - 50 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сік цитрусових - 50 мілілітрів (лимона, лайма, апельсина)
1
Отже, для початку з'єднайте вершкове масло з цукром в невеликому сотейнику і поставте на вогонь.
2
Коли масло почне танути, додайте туди ж подрібнений часточками хороший чорний шоколад. Ще, як варіант, можна замінити його натуральною кавою, тоді вийде інший, але не менш цікавий смак.
3
Тим часом вичавіть трохи соку апельсина або лимона. Я рекомендую використовувати лимон, щоб відтінити трохи солодкий смак, але апельсин - теж вельми вдалий вибір.
4
Коли маса повністю розтанула, додайте сік, перемішайте, а через хвилин 5 зніміть з вогню.
5
Ретельно перемішайте, дайте охолонути (буквально 2-3 хвилини).
6
Ось і весь секрет, як зробити глазур для паски з цукром, шоколадом і тонкої ноткою цитрусових. Дуже зручно не завдавати її на пасочки, а просто занурювати їх в сотейник.
Гарних свят!

Схожі рецепти