Глазур для паски липким
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як зробити глазур для паски нелипку, в міру тягучу і дійсно дуже смачну. Відмінний варіант, який слід взяти на замітку.
Щоб вийшла глазур для паски НЕ липка в домашніх умовах, рекомендую приготувати її без традиційного яєчного білка. Особливу родзинку в даному випадку додасть ароматний екстракт, але про все по порядку.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Мигдальний екстракт - 0.5 чайних ложки
- Вода - 2-3 чайних ложок
1
Для початку в глибоку миску просійте цукрову пудру.
2
Додайте мигдальний екстракт. Ви можете взяти також ванільний, наприклад, або цитрусовий, але горіховий, на мій погляд, підходить ідеально.
3
Вичавіть трохи соку лимона. Він не тільки додасть необхідної консистенції, але і підкреслить солодкий смак легкою кислинкою.
4
Почніть ретельно збивати віночком або ложкою. Спершу маса буде дуже густий і неоднорідною.
5
Для того щоб довести її до необхідної консистенції, тримайте під рукою гарячу (але не киплячу) воду. Вливайте буквально по половині ложечки, продовжуючи збивати.
6
У якийсь момент ви побачите, що маса стане однорідною, тягучою і дуже податливою.
7
Ось і весь простий рецепт глазурі для паски (нЕ липкою і не рідкою). Залишилося тільки нанести її на пасочки і дати підсохнути.
Щасливих свят!
Щасливих свят!