Геркулесова каша на воді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами своєю улюбленою сніданком - рецептом геркулесовой каші. Рекомендую обов'язково прочитати, як приготувати геркулесовую кашу на воді, щоб на ранок швиденько її зробити.
Такий сніданок дуже добре перетравлюється і дає мені сил на весь день. Якщо є час і бажання, прикрашаю страву свіжими або замороженими ягодами або фруктами.
1
Киплячою водою заливаю пластівці. Для зручності відразу використовую посуд, яке в подальшому зможу поставити на вогонь. Не забувайте, що оптимальне співвідношення каші / води - 1:2.
2
Залишаю пластівці у воді. За смаком додаю трохи солі і залишаю пластівці набухати (близько 2-3 хвилин).
3
Ставлю вийшла кашу на вогонь і доводжу до кипіння. Десь читала, що, якщо зняти блюдо з вогню відразу після закипання і дати настоятися, корисних речовин збережеться більше. Так і роблю.
4
Геркулесова каша на воді готова.