Каша геркулесова в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Геркулесова каша - прекрасний спосіб почати новий день і почерпнути запас бадьорості і енергії! Дізнайтеся, як приготувати геркулесовую кашу в мультиварці.
Геркулес, або Геракл - герой давньогрецьких міфів, який володів величезною силою. Ще "геркулесом" називалася радянська марка вівсяних пластівців. Назва прижилася, і тепер ми з задоволенням їмо геркулесовую кашу на сніданок. Хочете бути сильним і здоровим? Їжте смачний геркулес! Читайте рецепт приготування геркулесовой каші в мультиварці.
- Геркулес - 1 Склянка (вам підійде будь-яка вівсяна крупа.)
- Молоко - 4 склянки (якщо ви хочете зробити кашу погустіше, беріть 3 склянки.)
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом, щоб каша не пригоріла.
Висипати в мультиварку геркулес.
Налейте молоко, додайте цукор і сіль.
Виберіть режим "молочна каша", час програми - 1 час (якщо ви готуєте ніч, встановіть таймер-відстрочку на необхідну кількість годин). Після звукового сигналу відкрийте кришку і перемішайте кашу. Геркулесова каша готова! Подавайте з медом, родзинками або ягодами.