Геркулесова каша (рецепт на молоці)
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться розповісти вам, як приготувати геркулесовую кашу (рецепт на молоці). Рецепт - простий, компот виходить дуже смачним, тому обов'язково приготуйте. Приступаємо!
Як доповнення в рецепт можна використовувати ваші улюблені горіхи, сухофрукти і свіжі фрукти, які зроблять сніданок або полуденок не тільки смачним і поживним, але ще і яскравим. Це підніме настрій і зарядить енергією на цілий день. Обов'язково спробуйте приготувати геркулесовую кашу на сніданок. Таке блюдо безсумнівно стане одним з ваших фаворитів у ранковому меню.
- Геркулесова крупа - 1 Склянка
- Молоко - 3 склянки
- Сіль, цукор - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1
Для того, щоб приготувати смачну геркулесовую кашу на молоці, вам потрібно промити зерна під водою.
2
Тим часом в каструлю з товстим дном наливаємо молоко і доводимо його до кипіння. Як тільки це станеться, в молоко необхідно буде додати сіль і цукор за смаком.
3
Далі додаємо зерна геркулесовой крупи і періодично помішувати. На повне приготування вам буде потрібно 10 хвилин. Коли каша приготується, в неї потрібно буде додати вершкове масло, завдяки якому смак каші буде набагато ніжніше.