Гарнір з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальний і смачний гарнір з картоплі - прекрасна альтернатива набридливому пюре і картоплі з духовки. Їдці будуть в захваті!
Цей гарнір з картоплі - куди більш святковий, ніж традиційні і всім обридлі картопляні гарніри. Він прекрасно підійде до дуже багатьох страв, особливо - до страв з м'яса і птиці. Розмарин надає картоплі дуже апетитний аромат, тому коли ви поставите на стіл цей гарячий гарнір з картоплі - у всіх неминуче потечуть слинки
- Картопля - 800 грам
- Сіль морська - 1 Чайна ложка
- Розмарин (листя) - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Картопля чистим, razrezaem з 2-4 шматочка (в залежності від розміру бульб). Кладемо в киплячу підсолену воду і варимо, але не до повної готовності - картопля повинна залишитися трошки твердоватим. Воду зливаємо, картопля посипаємо розмарином.
Поливаємо картопля рослинним маслом, гарненько перемішуємо і викладаємо в гарячу сковороду.
Обсмажуємо до утворення золотистої скоринки. Перед подачею можна ще раз посипати розмарином.