Гарнір з картоплі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають безліч рецептів з картоплі, а я знаю ще один. Відмінний! Смакота виходить легко і швидко. Гарнір з картоплі в духовці ще і корисний, він запікається і не бере зайве масло.
Цей гарнір з картоплі в духовці я роблю часто, особливо коли йде молода картопля. Приправи надають картоплі приємний смак. Можна картопля зробити гострим, посипавши його перцем чилі. Хрустка скоринка і ніжна м'якоть прекрасно підходить до смаженої курки. Спробуйте, сподіваюся вам теж сподобається. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 3-4 чайних ложок
- Перець - 12 чайних ложок
- Часниковий порошек - 34 чайних ложок
Картопля добре помити.
З картоплі зішкребти шкірку і порізати на четвертинки.
У мисці перемішати картопля, спеції і масло. Дати постояти трохи.
Картопля викласти на деко і поставити в розігріту до 210 градусів .Духовку. Запікати близько години.
Смачного!