Рецепт Гарнір до курячим котлет фото

Гарнір до курячим котлет
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

До котлет можна придумати безліч різних гарнірів - картопляне пюре, каші. Але мені найбільше подобаються тушковані овочі, рецептом яких хочу поділитися.

Овочі треба промити, нарізати, викласти шарами в посуд і потім гасити. Готовий гарнір до курячим котлет з овочів перед подачею на стіл посипте зеленню. Смачного!

  • Баклажан - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
гарнір до курячим котлет - фото крок 1
Поріжте баклажани і морква тонкими кружальцями. Викладіть на дно каструлі шар з половини баклажан, а на них шар з половини моркви. Трохи підсолити.
гарнір до курячим котлет - фото крок 2
Поріжте цибулю кільцями і також зробіть шар з половини лука.
гарнір до курячим котлет - фото крок 3
Потім поріжте болгарський перець і часник для нових шарів.
гарнір до курячим котлет - фото крок 4
Потім повторіть шари - баклажани, морква, цибуля, перець, часник. Зверху викладіть шар з порізаних гуртками помідорів.
гарнір до курячим котлет - фото крок 5
Додайте ложку рослинної олії.
гарнір до курячим котлет - фото крок 6
Влийте трохи рисового оцту. Це необов'язковий інгредієнт, якщо ви не любите оцет - можна не додавати.
гарнір до курячим котлет - фото крок 7
Закрийте кришкою. Щоб не підгоріло, готуйте наступним чином - три хвилини на сильному вогні, ще 5 хвилин на середньому і потім півгодини на дуже слабкому вогні. Кришку не відкривайте, щоб не загубилася волога, так як блюдо готується у власному соку.

Схожі рецепти