Рецепт Гарнір до курячим шлункам фото

Гарнір до курячим шлункам
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для курячих шлунків підійде практично будь-який гарнір, особливо добре з ними поєднується рисова каша. Ви можете приготувати її розсипчастою або навпаки проварити довше, щоб каша була Несухі.

Опис приготування:

Приготували смачне м'ясне блюдо з курячих сердечок і думаєте, що б такого подати з ними в якості гарніру? Приготуйте ароматний рис з вершковим маслом, він ідеально підкреслить смак страви. Про те, як приготувати гарнір до курячим шлункам, читайте в цьому рецепті.

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
1
Вимийте рис під проточною водою, покладіть його в каструльку. Можна використовувати звичайний або ж дикий рис. Якщо ви любите розсипчасті гарніри, то віддайте перевагу пропареному рису, він не склеюється і не розварюється в процесі приготування.
2
Влийте до рису дві склянки води і поставте каструлю на плиту. Сезон з солоною водою за смаком.
3
Доведіть воду до кипіння і варіть рис, поки не випарується рідина, на повільному вогні. Кришкою накривати каструлю не треба.
4
Готовий рис приправте вершковим маслом, гарненько перемішайте і подавайте до столу з курячими шлунками. За бажанням ви можете прикрасити гарнір рубаною зеленню або цілими гілочками петрушки.

Схожі рецепти