Гарнір до курячим грудкам
(покроковий рецепт з фото)
Придумати вдалий гарнір буває так само складно, як і вирішити, що буде на основне. Хочу поділитися з вами покроковим рецептом смачного, ніжного і дуже насиченого відвареного рису. Хочете спробувати?
Поспішаю поділитися з вами своєю ідеєю, як приготувати гарнір до курячим грудкам. Мені здається, що рис - відмінний варіант. Він чудово підійде до смаженого, тушкованого або запеченого філе. Особливо вдало рис поєднується з пікантними і гострими стравами. Крім вершкового масла ви завжди можете додати в рецепт сушені трави, зелень або овочі за смаком, наприклад.
- Мал - 1.5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам
1. Насамперед налийте воду в каструлю і поставте на вогонь (кількість води має бути з хорошим запасом). Рис промийте кілька разів під проточною водою.
2. Після закипання додайте в каструлю сіль і всипте крупу.
3. Як тільки знову закипить, зменшіть вогонь і варіть рис хвилин 10.
4. Після відкиньте рис на друшляк і дайте стекти зайвій воді.
5. На сковороді або в сотейнику розтопіть пару ложок вершкового масла.
6. Викладіть рис.
7. Акуратно перемішайте, додайте ще вершкового масла і за бажанням зелень або спеції. Накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште хвилин на 10.
8. Паралельно за улюбленим рецептом приготуйте грудки - і можна подавати блюдо до столу.