Рецепт Гарнір до курячим грудкам фото

Гарнір до курячим грудкам
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Крупи , Вершкове масло , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Придумати вдалий гарнір буває так само складно, як і вирішити, що буде на основне. Хочу поділитися з вами покроковим рецептом смачного, ніжного і дуже насиченого відвареного рису. Хочете спробувати?

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами своєю ідеєю, як приготувати гарнір до курячим грудкам. Мені здається, що рис - відмінний варіант. Він чудово підійде до смаженого, тушкованого або запеченого філе. Особливо вдало рис поєднується з пікантними і гострими стравами. Крім вершкового масла ви завжди можете додати в рецепт сушені трави, зелень або овочі за смаком, наприклад.

  • Мал - 1.5 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 100 грам
гарнір до курячим грудкам - фото крок 1
1. Насамперед налийте воду в каструлю і поставте на вогонь (кількість води має бути з хорошим запасом). Рис промийте кілька разів під проточною водою.
гарнір до курячим грудкам - фото крок 2
2. Після закипання додайте в каструлю сіль і всипте крупу.
гарнір до курячим грудкам - фото крок 3
3. Як тільки знову закипить, зменшіть вогонь і варіть рис хвилин 10.
гарнір до курячим грудкам - фото крок 4
4. Після відкиньте рис на друшляк і дайте стекти зайвій воді.
гарнір до курячим грудкам - фото крок 5
5. На сковороді або в сотейнику розтопіть пару ложок вершкового масла.
гарнір до курячим грудкам - фото крок 6
6. Викладіть рис.
гарнір до курячим грудкам - фото крок 7
7. Акуратно перемішайте, додайте ще вершкового масла і за бажанням зелень або спеції. Накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште хвилин на 10.
гарнір до курячим грудкам - фото крок 8
8. Паралельно за улюбленим рецептом приготуйте грудки - і можна подавати блюдо до столу.

Схожі рецепти