Рецепт Гарбузово-вершковий суп фото

Гарбузово-вершковий суп
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Морква, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, Корисний обід
Супи, Супи-пюре

Супи-пюре - досить поширені і мають багато шанувальників у всьому світі. У моїй родині люблять такі супчики, і досить часто я готую солодкий і пряний гарбузово-вершковий суп зі спеціями.

Гарбуз - дуже корисний овоч, багатий бета і альфа каротином. З нього можна приготувати дуже багато різних страв: і солодких, і солоних. З гарбуза виходять дуже смачні пироги і ніжні супи. Сьогодні хочу поділиться з вами рецептом, як приготувати гарбузово-вершковий суп з корицею, мускатним горіхом і коричневим цукром. Рецепт дуже простий, а страва виходить насиченим, яскравим, з пряними нотками. У супу ніжна і оксамитова структура, солодкуватий смак. Якщо хочете більш вершковий смак, додайте вершків і зменшите кількість бульйону.

  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • М'якоть гарбуза - 1, 5 кілограма
  • Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Бульйон - 4 склянки
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
гарбузово-вершковий суп - фото крок 1
Лук і чистий Chesnok, наріжте і обсмажте на сковороді на вершковому маслі до золотистого кольору.
гарбузово-вершковий суп - фото крок 2
У глибоку каструлю влийте бульйон і додайте м'якоть гарбуза. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 30 хвилин.
гарбузово-вершковий суп - фото крок 3
Коли гарбуз звариться, додайте спеції, цукор, посоліть і всипте ложку крохмалю. Проваріть суп ще 2-3 хвилини.
гарбузово-вершковий суп - фото крок 4
Змішайте разом підсмажену цибулю і часник з гарбузом. Остудіть, додайте вершки і збийте блендером до однорідності. Суп готовий.
гарбузово-вершковий суп - фото крок 5
При подачі додайте сухарики в кожну тарілку і посипте чорним меленим перцем.

Схожі рецепти