Гарбузово-шоколадні булочки
(покроковий рецепт з фото)
Досить несподіване, на перший погляд, але дуже вдале поєднання інгредієнтів в цій випічці припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Хочете побалувати себе і гостей солоденьким? запам'ятовуйте рецепт!
Пропоную Вашій увазі чудову ідею, як приготувати гарбузово-шоколадні булочки. Вони неймовірно апетитні, яскраві і шалено смачні. Для справжніх фанатів шоколаду можна також зробити шоколадний соус і полити їм булочки перед подачею. Ще відмінно підійде цитрусова глазур, наприклад. Спробуйте обов'язково, рецепт дійсно того варто!
- Вода - 1/2 склянки (опара)
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки (опара)
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки (опара)
- Гарбузове пюре - 450 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 110 грам
- Коричневий цукор - 100 грам
- Борошно - 6 склянок (приблизно)
- Сіль і спеції - За смаком (обкладинка, ваніль)
- Вершкове масло - 110 грам (начинка)
- Коричневий цукор - 100 грам (начинка)
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка (начинка)
- Шоколадні дропси - 1 Склянка (начинка)
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (начинка)

1. Для початку потрібно зробити опару. У теплій воді розчиніть цукор і дріжджі. Залиште хвилин на 15, щоб дріжджі почали працювати і утворилася "шапка" .

2. Паралельно з'єднайте гарбузове пюре з яйцями і медом.

3. Додайте цукор і розтоплене вершкове масло.

4. Збийте все до однорідності і додайте опару.

5. Потроху всипати просіяне з сіллю борошно, замішуючи тісто. Додайте для аромату спеції.

6. Готове тісто приберіть в тепле місце для підходу години на 1.5-2.

7. Для приготування начинки з'єднайте розм'якшене вершкове масло з коричневим цукром і цедрою апельсина.

8. Додайте трохи кориці і ретельно перемішайте. Усе, начинка готова.

9. Тісто на робочому столі розкачайте досить тонко.

10. Намажте начинку.

11. І присипте шоколадними дропсами.

12. Акуратно згорніть рулетом.

13. Наріжте кружечками і викладіть у жароміцних форму. Дайте хвилин 20 підійти, за цей час розігрійте до 190 градусів духовку. Надішліть форму в духовку і випікайте булочки до рум'яності хвилин 20-25.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!