Рецепт Гарбузово-шоколадні булочки фото

Гарбузово-шоколадні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Шоколад , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Досить несподіване, на перший погляд, але дуже вдале поєднання інгредієнтів в цій випічці припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Хочете побалувати себе і гостей солоденьким? запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі чудову ідею, як приготувати гарбузово-шоколадні булочки. Вони неймовірно апетитні, яскраві і шалено смачні. Для справжніх фанатів шоколаду можна також зробити шоколадний соус і полити їм булочки перед подачею. Ще відмінно підійде цитрусова глазур, наприклад. Спробуйте обов'язково, рецепт дійсно того варто!

  • Вода - 1/2 склянки (опара)
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки (опара)
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки (опара)
  • Гарбузове пюре - 450 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Борошно - 6 склянок (приблизно)
  • Сіль і спеції - За смаком (обкладинка, ваніль)
  • Вершкове масло - 110 грам (начинка)
  • Коричневий цукор - 100 грам (начинка)
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Шоколадні дропси - 1 Склянка (начинка)
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (начинка)
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 1
1. Для початку потрібно зробити опару. У теплій воді розчиніть цукор і дріжджі. Залиште хвилин на 15, щоб дріжджі почали працювати і утворилася"шапка" .
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 2
2. Паралельно з'єднайте гарбузове пюре з яйцями і медом.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 3
3. Додайте цукор і розтоплене вершкове масло.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 4
4. Збийте все до однорідності і додайте опару.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 5
5. Потроху всипати просіяне з сіллю борошно, замішуючи тісто. Додайте для аромату спеції.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 6
6. Готове тісто приберіть в тепле місце для підходу години на 1.5-2.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 7
7. Для приготування начинки з'єднайте розм'якшене вершкове масло з коричневим цукром і цедрою апельсина.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 8
8. Додайте трохи кориці і ретельно перемішайте. Усе, начинка готова.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 9
9. Тісто на робочому столі розкачайте досить тонко.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 10
10. Намажте начинку.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 11
11. І присипте шоколадними дропсами.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 12
12. Акуратно згорніть рулетом.
гарбузово-шоколадні булочки - фото крок 13
13. Наріжте кружечками і викладіть у жароміцних форму. Дайте хвилин 20 підійти, за цей час розігрійте до 190 градусів духовку. Надішліть форму в духовку і випікайте булочки до рум'яності хвилин 20-25.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти