Рецепт Гарбузове гноччі фото

Гарбузове гноччі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Італійські гночіі, вони ж галушки, - це недооцінений блюдо. Хоча його можна їсти так само, як і макарони, але це відбувається не часто. Давайте спробуємо такий варіант, та ще й з оригінальним смаком.

Опис приготування:

Гноччі цілком ситні, тому ними можна наїстися в обід. Цей рецепт підійде для харчування дітей від 1 року. Також зробимо сирний соус, який підійде і для інших гарячих страв. А поки прочитайте про те, як приготувати гарбузові гноччі. У них добре виражений солодкуватий смак і дуже красивий колір. З'їсте все вироби і навіть не помітите!

  • Гарбуз - 360 грам
  • Вершки жирні - 160 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Сир"Горгонзола" - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
гарбузове гноччі - фото крок 1
1. Для початку почистіть гарбуз від шкірки і насіння.
гарбузове гноччі - фото крок 2
2. Потім м'якоть подрібніть в пюре за допомогою блендера або міксера.
гарбузове гноччі - фото крок 3
3. Далі додайте яйце, перемішайте. Порціями підсипати муку. Замішайте тісто.
гарбузове гноччі - фото крок 4
4. Потім з тіста скрутіть джгут і наріжте його на однакового розміру галушки.
гарбузове гноччі - фото крок 5
5. Після цього закип'ятіть воду. Додайте сіль. Варіть гноччі 2 хвилини.
гарбузове гноччі - фото крок 6
6. Зробіть соус. У глибоку сковороду викладіть сир. Влийте вершки. Варіть суміш до розчинення сиру, постійно помішуючи.
гарбузове гноччі - фото крок 7
7. Подавайте гноччі з сирним соусом. Смачного!

Схожі рецепти