Гарбузове гноччі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Італійські гночіі, вони ж галушки, - це недооцінений блюдо. Хоча його можна їсти так само, як і макарони, але це відбувається не часто. Давайте спробуємо такий варіант, та ще й з оригінальним смаком.
Опис приготування:
Гноччі цілком ситні, тому ними можна наїстися в обід. Цей рецепт підійде для харчування дітей від 1 року. Також зробимо сирний соус, який підійде і для інших гарячих страв. А поки прочитайте про те, як приготувати гарбузові гноччі. У них добре виражений солодкуватий смак і дуже красивий колір. З'їсте все вироби і навіть не помітите!
- Гарбуз - 360 грам
- Вершки жирні - 160 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Сир"Горгонзола" - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1. Для початку почистіть гарбуз від шкірки і насіння.
2. Потім м'якоть подрібніть в пюре за допомогою блендера або міксера.
3. Далі додайте яйце, перемішайте. Порціями підсипати муку. Замішайте тісто.
4. Потім з тіста скрутіть джгут і наріжте його на однакового розміру галушки.
5. Після цього закип'ятіть воду. Додайте сіль. Варіть гноччі 2 хвилини.
6. Зробіть соус. У глибоку сковороду викладіть сир. Влийте вершки. Варіть суміш до розчинення сиру, постійно помішуючи.
7. Подавайте гноччі з сирним соусом. Смачного!