Галета з яблуками і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Я часто печу різні галети. Пропоную вам один з варіантів, як приготувати галети з яблуками і грушею. У неї виходить соковита ароматна начинка і хрустке тісто з цільнозерновий борошна.
Ця випічка не займе у вас багато часу. Тісто можна приготувати заздалегідь, а за півгодини до приходу гостей поставити галету в духовку. Формування пирога найпростіша, яку тільки можна придумати. Приємних вам клопоту на кухні!
- Борошно ц / зернова - 220 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 ст. L. - в тісто; 2 ст. L. - для начинки)
- Яблуко - 2 штуки
- Груша - 2 штуки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 40 грам (розтоплене)
Підготуйте необхідні продукти. Борошно просійте в миску. Вершкове масло для тесту повинно бути кімнатної температури. Фрукти вимийте.
Борошно з'єднайте з корицею (1/2 немає. Л.), мускатним горіхом (1/2 немає. Л.), цукром (2 ст. Л.), яйцем і вершковим маслом. Замісити тісто, накрийте його харчовою плівкою і відправте в холодильник на 40 хвилин.
Потім тісто розмістіть на на пергаменті для випічки, прикрийте харчовою плівкою і розкачати в круглий коржик завтовшки 0, 5 - 0, 7 см.
Присипте зверху крохмалем.
Яблука та груші наріжте тонкими скибочками, полийте лимонним соком.
Викладайте нарізані фрукти по колу, відступаючи по 4 см від краю коржі. Цукор (2 ст. Л.) з'єднайте з лимонною цедрою, залишилися корицею і мускатним горіхом. Посипте сумішшю зверху скибочки фруктів.
Загніть краї тіста по колу, prizhmite. Змастіть тісто і начинку розтопленим вершковим маслом. Поставте в розігріту до 220 ° C духовку. Випікайте протягом 30-35 хвилин.
Готову галету трохи остудіть. Смачного!