Рецепт Галета з яблуками і грушею фото

Галета з яблуками і грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Вершкове масло , Груша
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Галети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Я часто печу різні галети. Пропоную вам один з варіантів, як приготувати галети з яблуками і грушею. У неї виходить соковита ароматна начинка і хрустке тісто з цільнозерновий борошна.

Опис приготування:

Ця випічка не займе у вас багато часу. Тісто можна приготувати заздалегідь, а за півгодини до приходу гостей поставити галету в духовку. Формування пирога найпростіша, яку тільки можна придумати. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Борошно ц / зернова - 220 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 4 Ст. Ложки(2 ст. L. - в тісто; 2 ст. L. - для начинки)
  • Яблуко - 2 штуки
  • Груша - 2 штуки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 40 грам (розтоплене)
галета з яблуками і грушею - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Борошно просійте в миску. Вершкове масло для тесту повинно бути кімнатної температури. Фрукти вимийте.
галета з яблуками і грушею - фото крок 2
Борошно з'єднайте з корицею (1/2 немає. Л.), мускатним горіхом (1/2 немає. Л.), цукром (2 ст. Л.), яйцем і вершковим маслом. Замісити тісто, накрийте його харчовою плівкою і відправте в холодильник на 40 хвилин.
галета з яблуками і грушею - фото крок 3
Потім тісто розмістіть на на пергаменті для випічки, прикрийте харчовою плівкою і розкачати в круглий коржик завтовшки 0, 5 - 0, 7 см.
галета з яблуками і грушею - фото крок 4
Присипте зверху крохмалем.
галета з яблуками і грушею - фото крок 5
Яблука та груші наріжте тонкими скибочками, полийте лимонним соком.
галета з яблуками і грушею - фото крок 6
Викладайте нарізані фрукти по колу, відступаючи по 4 см від краю коржі. Цукор (2 ст. Л.) з'єднайте з лимонною цедрою, залишилися корицею і мускатним горіхом. Посипте сумішшю зверху скибочки фруктів.
галета з яблуками і грушею - фото крок 7
Загніть краї тіста по колу, prizhmite. Змастіть тісто і начинку розтопленим вершковим маслом. Поставте в розігріту до 220 ° C духовку. Випікайте протягом 30-35 хвилин.
галета з яблуками і грушею - фото крок 8
Готову галету трохи остудіть. Смачного!

Схожі рецепти