Галета з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Галета з яблуками - французький десерт, який дуже легко приготувати. Такі галети - відмінний вихід восени, коли яблук - сила-силенна і всі відомі десерти набридли. Приготуємо і крем франжипани.
Галета або галети з яблуками повинні вийти у вас з першого разу. Тим більше, тісто будемо використовувати готове. Поєднання мигдального крему франжипани з яблуками - класичне і дуже смачне. Спробуйте!
- Готове тісто листкове - 450 грам
- Яблука - 4 штуки
- Олія - 120 грам(90 г - в вершках)
- Цукор - 1/3 склянки(1/4 ctakana - в вершках, 2 чайних ложки - в тісто)
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мигдаль мелений - 3/4 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
1. Спочатку приготуємо франжипани. Для цього в миску комбайна вкладіть 90 г масла і 1/4 склянки цукру, збийте до однорідної маси. Додайте мигдаль і борошно, збийте ще раз. Вбийте яйце, перемішайте. Духовку розігрійте до 200 градусів. З тіста виріжте коло. Змастіть коло з тіста кремом франжипани. ЯБЛУКО чистий, наріжте тонкими часточками і викладіть на франжипани кругом внахлест.
2. Посипте панірувальні сухарі розтопленим маслом, посипте корицею і викладіть на застелений пергаментом деко. Запікайте галети в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
3. Подавайте галети з яблуками з кулькою морозива. Присипте цукровою пудрою. Смачного!