Рецепт Галета з яблуками і вишнею фото

Галета з яблуками і вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Фрукти , Пісочне тісто , Яблука , Вишня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , Літні , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Галети
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як щодо фруктово-ягідного вибуху, та ще й ароматного? Пропоную рецепт приготування ідеальної галети з яблуками і соковитою вишнею. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Цього тесту вистачає на приготування 2-3 невеликих галет. Пісочне тісто і багато-багато соковитої яблучної начинки. До речі, по бажанню, до яблук можна додати ванільний цукор і корицю. Експериментуйте!

  • Вода - 150 грам (окріп)
  • Рослинна олія - 150 грам
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Яблуко - 4-5 штук
  • Вишня - 100 грам
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
галета з яблуками і вишнею - фото крок 1
Воду доведіть до кипіння. Додайте рослинне масло.
галета з яблуками і вишнею - фото крок 2
Всипте борошно і соду. Замісити тісто. Дайте йому трохи полежати на столі під плівкою - "& Quot дійти; .
галета з яблуками і вишнею - фото крок 3
Потім тісто розділити на 2-3 частини і розкачайте. Посипте цукром.
галета з яблуками і вишнею - фото крок 4
Розкладіть нарізані яблука. Зверху присипте цукром.
галета з яблуками і вишнею - фото крок 5
Загорніть краї галети. Викладіть кілька вишень. Поставте в духовку на 20-30 хвилин і випікайте при 180 градусах.
галета з яблуками і вишнею - фото крок 6
Готової Галеті дайте трохи охолонути.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти