Галета з яблуками і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Як щодо фруктово-ягідного вибуху, та ще й ароматного? Пропоную рецепт приготування ідеальної галети з яблуками і соковитою вишнею. Обов'язково спробуйте!
Цього тесту вистачає на приготування 2-3 невеликих галет. Пісочне тісто і багато-багато соковитої яблучної начинки. До речі, по бажанню, до яблук можна додати ванільний цукор і корицю. Експериментуйте!
- Вода - 150 грам (окріп)
- Рослинна олія - 150 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Яблуко - 4-5 штук
- Вишня - 100 грам
- Цукор - 6 Ст. Ложок
Воду доведіть до кипіння. Додайте рослинне масло.
Всипте борошно і соду. Замісити тісто. Дайте йому трохи полежати на столі під плівкою -"& Quot дійти.
Потім тісто розділити на 2-3 частини і розкачайте. Посипте цукром.
Розкладіть нарізані яблука. Зверху присипте цукром.
Загорніть краї галети. Викладіть кілька вишень. Поставте в духовку на 20-30 хвилин і випікайте при 180 градусах.
Готової Галеті дайте трохи охолонути.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!