Фруктовий салат в кавуні
(покроковий рецепт з фото)
Випічка в літню спеку найчастіше поступається місцем легким, охолоджуючим десертами зі свіжих ягід або фруктів. Однією ідеєю не тільки приготування, але і подачі такого десерту я як раз поділюся зараз.
Хочу відразу сказати, що зробити такий салатик можна не тільки безпосередньо перед подачею, але і трохи заздалегідь. У такому випадку його просто потрібно закрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник. Десерт відмінно підійде для святкового столу або частування дорослих і дітей. Беріть на замітку ідею, як приготувати фруктовий салат в кавуні, і повторіть будинку.
- Кавун - 1 штука
- Фрукти та ягоди - За смаком (яблуко, банан, ківі, полуниця, малина, диня і т.Д.)
1. Вимийте і висушіть все фрукти і ягоди, які будете використовувати.
2. Очистіть при необхідності і наріжте все невеликими шматочками.
3. Надішліть поки в окрему мисочку.
4. Зріжте частину з кавуна.
5. І ось такий ложечкою виріжте м'якоть. Її також зручно використовувати і для дині.
6. Акуратно видаліть насіння.
7. Вирізану м'якоть з'єднайте з іншими фруктами, перемішайте акуратно і викладіть все в кавун.