Рецепт Желе в кавуні фото

Желе в кавуні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Кавун
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Фуршет, Новий рік
Десерти, Желе

Хочете здивувати близьких або гостей незвичайним десертом? До дизайнерських тортам вже давно всі звикли, так що пропоную вам рецепт приготування желе в кавуні. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте!

Це дивно простий у приготуванні, оригінальний десерт, який заслуговує вашої уваги. Приготувати желе в кавуні в домашніх умовах можна як для дітей, в солодкому варіанти, так і для дорослих, додавши трохи алкоголю. Захоплені коментарі всіх побачили і спробували вам забезпечені.

  • Кавун - 1 штука
  • Желатин - 30 грам
  • Вино - 200 мілілітрів (по бажанню)
желе в кавуні - фото крок 1
1. Для початку потрібно вибрати відносно рівний кавун і як слід його вимити. Акуратно розрізати навпіл.
желе в кавуні - фото крок 2
2. Ложкою вийняти м'якоть, намагаючись залишити тонкий шар м'якоті на шкірці.
желе в кавуні - фото крок 3
3. М'якоть відділити від кісток і збити блендером (якщо під рукою немає техніки, можна скористатися теркою або протерти м'якоть через сито). У невеликій кількості теплої води розчинити желатин. Для дорослих рецепт приготування желе в кавуні можна доповнити солодким вином.
желе в кавуні - фото крок 4
4. Желатин потрібно трохи прогріти, щоб він добре розчинився і з'єднати з кавуновим соком. Все як слід перемішати.
желе в кавуні - фото крок 5
5. Отриману масу розлити в половинки кавуна і прибрати в холодильник для застигання. Якщо кавун недостатньо солодкий, желе в кавуні в домашніх умовах можна додатково підсолодити.
желе в кавуні - фото крок 6
6. Добре застигле желе розрізати разом зі скоринкою кавуна на порційні шматочки і подавати до столу. При бажанні можна доповнити невеликими шматочками шоколаду, імітують кавунові кісточки.

Схожі рецепти