Рецепт Желе в кавуні фото

Желе в кавуні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Кавун
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет , Новий рік
Десерти , Желе
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хочете здивувати близьких або гостей незвичайним десертом? До дизайнерських тортам вже давно всі звикли, так що пропоную вам рецепт приготування желе в кавуні. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Це дивно простий у приготуванні, оригінальний десерт, який заслуговує вашої уваги. Приготувати желе в кавуні в домашніх умовах можна як для дітей, в солодкому варіанти, так і для дорослих, додавши трохи алкоголю. Захоплені коментарі всіх побачили і спробували вам забезпечені.

  • Кавун - 1 штука
  • Желатин - 30 грам
  • Вино - 200 мілілітрів (по бажанню)
желе в кавуні - фото крок 1
1. Для початку потрібно вибрати відносно рівний кавун і як слід його вимити. Акуратно розрізати навпіл.
желе в кавуні - фото крок 2
2. Ложкою вийняти м'якоть, намагаючись залишити тонкий шар м'якоті на шкірці.
желе в кавуні - фото крок 3
3. М'якоть відділити від кісток і збити блендером (якщо під рукою немає техніки, можна скористатися теркою або протерти м'якоть через сито). У невеликій кількості теплої води розчинити желатин. Для дорослих рецепт приготування желе в кавуні можна доповнити солодким вином.
желе в кавуні - фото крок 4
4. Желатин потрібно трохи прогріти, щоб він добре розчинився і з'єднати з кавуновим соком. Все як слід перемішати.
желе в кавуні - фото крок 5
5. Отриману масу розлити в половинки кавуна і прибрати в холодильник для застигання. Якщо кавун недостатньо солодкий, желе в кавуні в домашніх умовах можна додатково підсолодити.
желе в кавуні - фото крок 6
6. Добре застигле желе розрізати разом зі скоринкою кавуна на порційні шматочки і подавати до столу. При бажанні можна доповнити невеликими шматочками шоколаду, імітують кавунові кісточки.

Схожі рецепти