Фруктовий салат «шик»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування чудового фруктового салату, який може послужити десертом святкового столу або просто порадувати ваших домашніх.
Справжні любителі фруктів і ягід ніколи не відмовляться від можливості зробити вітамінний напій або спробувати новий фруктовий салат. Пропонуємо вашій увазі рецепт, в якому найбільш вдалим чином поєднуються груші, банани, стиглі ягоди і пікантна заправка.
- Яблучного соку - 3 Ст. Ложки
- Меду - 2 Ст. Ложки
- Апельсин - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Винограду - 1 Склянка (червоного, без кісточки )
- Полуниці - 1 Склянка
- Ожини або чорниці - 1 Склянка
- Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
1. Використовуйте тільки свіжовичавлений сік лимона і яблука - для даного салату консервовані соки не підходять.
2. Грушу очистити від серцевини і порізати кубиками. Банан очистити і нарізати скибочками або півкільцями.
3. Виноград, полуницю і ожину порізати на 2-4 частини в залежності від розміру ягід або виноградин.
4. Апельсин очистити так, щоб знявся білий шар, розділити його на часточки, і кожну розрізати на 4 частини.
5. Соки і мед збити до однорідної маси, всі компоненти змішати, залити соками з медом і обережно перемішати. Поставити в холодильник на півгодини і відразу ж подавати до столу.