Рецепт Фруктовий салат «шик» фото

Фруктовий салат «шик»
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На полуденок
Салати

Рецепт приготування чудового фруктового салату, який може послужити десертом святкового столу або просто порадувати ваших домашніх.

Справжні любителі фруктів і ягід ніколи не відмовляться від можливості зробити вітамінний напій або спробувати новий фруктовий салат. Пропонуємо вашій увазі рецепт, в якому найбільш вдалим чином поєднуються груші, банани, стиглі ягоди і пікантна заправка.

  • Яблучного соку - 3 Ст. Ложки
  • Меду - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Груша - 1 штука
  • Банан - 1 штука
  • Винограду - 1 Склянка (червоного, без кісточки )
  • Полуниці - 1 Склянка
  • Ожини або чорниці - 1 Склянка
  • Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
фруктовий салат
1. Використовуйте тільки свіжовичавлений сік лимона і яблука - для даного салату консервовані соки не підходять.
фруктовий салат
2. Грушу очистити від серцевини і порізати кубиками. Банан очистити і нарізати скибочками або півкільцями.
фруктовий салат
3. Виноград, полуницю і ожину порізати на 2-4 частини в залежності від розміру ягід або виноградин.
фруктовий салат
4. Апельсин очистити так, щоб знявся білий шар, розділити його на часточки, і кожну розрізати на 4 частини.
фруктовий салат
5. Соки і мед збити до однорідної маси, всі компоненти змішати, залити соками з медом і обережно перемішати. Поставити в холодильник на півгодини і відразу ж подавати до столу.

Схожі рецепти