Рецепт Фруктовий салат «шик» фото

Фруктовий салат «шик»
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На полуденок
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування чудового фруктового салату, який може послужити десертом святкового столу або просто порадувати ваших домашніх.

Опис приготування:

Справжні любителі фруктів і ягід ніколи не відмовляться від можливості зробити вітамінний напій або спробувати новий фруктовий салат. Пропонуємо вашій увазі рецепт, в якому найбільш вдалим чином поєднуються груші, банани, стиглі ягоди і пікантна заправка.

  • Яблучного соку - 3 Ст. Ложки
  • Меду - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Груша - 1 штука
  • Банан - 1 штука
  • Винограду - 1 Склянка (червоного, без кісточки )
  • Полуниці - 1 Склянка
  • Ожини або чорниці - 1 Склянка
  • Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
фруктовий салат
1. Використовуйте тільки свіжовичавлений сік лимона і яблука - для даного салату консервовані соки не підходять.
фруктовий салат
2. Грушу очистити від серцевини і порізати кубиками. Банан очистити і нарізати скибочками або півкільцями.
фруктовий салат
3. Виноград, полуницю і ожину порізати на 2-4 частини в залежності від розміру ягід або виноградин.
фруктовий салат
4. Апельсин очистити так, щоб знявся білий шар, розділити його на часточки, і кожну розрізати на 4 частини.
фруктовий салат
5. Соки і мед збити до однорідної маси, всі компоненти змішати, залити соками з медом і обережно перемішати. Поставити в холодильник на півгодини і відразу ж подавати до столу.

Схожі рецепти