Рецепт Французький пиріг фото

Французький пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Кіш
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

По-іншому такий французький пиріг називається"киш" . Це несолодкий відкритий пиріг, який готується з різною начинкою. Він готується з листкового або пісочного тіста і подається в гарячому вигляді.

Опис приготування:

Якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх гостей, то раджу приготувати французький пиріг з беконом і сиром. Цей приголомшливий рецепт я випросила в одному ресторані, коли подорожувала по Європі. Спробувавши такий пиріг один раз, ви не зможете не готувати його постійно!

  • Борошно - 200 грам
  • Сир"Філадельфія" - 175 грам
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Бекон - 150 грам
  • Твердий сир - 70 грам (або гірський сир)
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сіль і спеції - 2 За смаком
  • Порей - 1 За смаком
французький пиріг - фото крок 1
1. Змішуємо борошно з вершковим маслом, яйцем, сіллю і сиром"Філадельфія" . Замішуємо тісто, поки воно не стане однорідним.
французький пиріг - фото крок 2
2. Відразу я все розмішую виделкою, а вже після вдаюся до допомоги комбайна (можна його замінити міксером). Масло не натирається на тертці, як на листкове тісто, а розминається поступово.
французький пиріг - фото крок 3
3. Замісити тісто, відправляємо його в холодильник на той час, поки будемо займатися начинкою.
французький пиріг - фото крок 4
4. Нарізаємо дрібними кубиками бекон, після чого обсмажуємо його на сковороді. В середині смаження додайте нашатковану порей і доведіть все до готовності (до утворення золотистого кольору).
французький пиріг - фото крок 5
5. Коли начинка буде готова, дістаємо тісто і розгортаємо його на столі. Беремо форму для випікання (бажано, щоб не було занадто високих бортів), викладаємо розкатаний пласт тесту в форму, рівномірно розподіливши його по всій поверхні і трохи піднявши краю.
французький пиріг - фото крок 6
6. Викладаємо нашу начинку, зверху посипаємо натертим сиром.
французький пиріг - фото крок 7
7. Збиваємо вершки з одним яйцем, заливаємо начинку пирога отриманої яєчно-вершковою масою. Тепер відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
французький пиріг - фото крок 8
8. Після запікання даємо пирога трохи охолонути, після чого витягаємо його з форми.
французький пиріг - фото крок 9
9. Нарізаємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти