Фішболи
(покроковий рецепт з фото)
Фішболи - це дуже смачні рибні кульки або мініатюрні котлетки з апетитною хрусткою скоринкою. Готуються просто і швидко! Такий делікатес прикрасить святковий стіл і допоможе урізноманітнити меню.
Фішболи можна вживати як самостійну страву або доповнювати їх гарніром, в якості якого використовується рис, картопля або овочі. Від таких фішболов все в захваті, вони ніжні, соковиті, хрусткі і ароматні. Гарні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Хочу з вами поділитися, як приготувати фішболи.
- Горбуші - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Куряче яйце - 1 штука
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Сухарі паніровочні - 150 грам
- Масло рослинне - 400 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
З риби зробіть філе.
Філе пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею.
У рибний фарш видавіть часник.
Кріп дрібно наріжте, додайте в фарш.
Вбийте яйце.
Фарш трохи посоліть, добре вимішайте.
Додайте манну крупу.
З фаршу скачайте маленькі кульки, обваляйте їх в сухарях.
У невелику каструлю налийте олію. Поставте каструлю на вогонь і добре розігрійте масло. За кілька кульок обсмажують в киплячому маслі до золотистого кольору.
Фішболи дістаньте з масла, покладіть на паперову серветку.
Подавайте фішболи гарячими на шпажках.
Або викладіть гіркою на тарілочку.