Фарш в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 63 дн. 8 г. 0 хв.
Один з простих і шалено смачних рецептів фаршу в духовці - це рулет. Дивимося і записуємо собі в кулінарну книгу на всі випадки життя.
Опис приготування:
Можна робити рулет з двома різними начинками: з сиром, кукурудзою і маслинами, інша - з грибами і зеленню. Для приготування фаршу в духовці нам знадобиться яловичий фарш навпіл зі свинячим, щоб було соковито і не жирно. Дивимося далі рецепт.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Кнопка - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Кукурудза - 100 грам
- Маслини - 30 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Гриби - 200 грам
У фарш додайте яйце, спеції, цибуля подрібнений. А також батон, замочений в молоці. Гарненько все перемішуємо.
Перемішайте тертий сир, маслини, рубану зелень, консервовану кукурудзу, сіль і poperčite. Додайте сметану і все перемішайте.
Гриби обсмажити з цибулею. Дайте охолонути. Наші дві начинки готові.
Робимо два рулету: фарш разравниваем, викладаємо рівномірно начинку, залиште місце по краях. За допомогою плівки акуратно загорніть рулет.
Точно так же робимо рулет з грибами.
Фольгою застеліть деко, викладіть рулети. Проткніть в декількох місцях виделкою, влийте трохи молока.
Відправляємо в духовку на півгодини при 200 З, до золотистої скоринки.
Ось такі рулети виходять з фаршу в духовці. Смачного!
Ось такі рулети виходять з фаршу в духовці. Смачного!