Фарш для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Готуємо улюблені печінкові пиріжки будинку. Завдяки рецептом фаршу для пиріжків вони будуть такими ж смачними як і в дитинстві!
Опис приготування:
Для приготування фаршу для пиріжків я беру яловичу печінку. Дуже важливо, щоб вона була свіжа, правильно її потішив ми отримаємо дуже соковиту, а не суху начинку. До речі, за таким принципом можна готувати начинку для пиріжків і з м'яса. А готові пиріжки можна як смажити, так і запікати.
- Печінка - 500 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Спеції, олія - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Печінка промийте і наріжте кубиками.
Цибулю ріжемо кубиками, морквину тремо на тертці.
Обсмажте овочі в олії.
Печінка з'єднайте з овочами, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 20.
Коли все приготується, дайте трохи печінки охолонути. Подрібніть все в блендері.
Наш фарш для пиріжків готовий. Можна приступати і до пиріжків. Смачного!
Наш фарш для пиріжків готовий. Можна приступати і до пиріжків. Смачного!