Рецепт Фарш для пиріжків фото

Фарш для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Заготовки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Готуємо улюблені печінкові пиріжки будинку. Завдяки рецептом фаршу для пиріжків вони будуть такими ж смачними як і в дитинстві!

Опис приготування:

Для приготування фаршу для пиріжків я беру яловичу печінку. Дуже важливо, щоб вона була свіжа, правильно її потішив ми отримаємо дуже соковиту, а не суху начинку. До речі, за таким принципом можна готувати начинку для пиріжків і з м'яса. А готові пиріжки можна як смажити, так і запікати.

  • Печінка - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Спеції, олія - За смаком
фарш для пиріжків - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
фарш для пиріжків - фото крок 2
Печінка промийте і наріжте кубиками.
фарш для пиріжків - фото крок 3
Цибулю ріжемо кубиками, морквину тремо на тертці.
фарш для пиріжків - фото крок 4
Обсмажте овочі в олії.
фарш для пиріжків - фото крок 5
Печінка з'єднайте з овочами, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 20.
фарш для пиріжків - фото крок 6
Коли все приготується, дайте трохи печінки охолонути. Подрібніть все в блендері.
Наш фарш для пиріжків готовий. Можна приступати і до пиріжків. Смачного!

Схожі рецепти