Бездріжджове тісто для пиріжків з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для пиріжків з капустою, для тих, хто не "дружить" з дріжджовим тестом або не любить довго чекати. Тісто виходить м'яким і пластичним, а пиріжки - смачними.
Тісто замішується протягом 5 хвилин, а поки воно "відпочиває", можна приготувати начинку. Пиріжки ліпляться легко, начинки можна покласти побільше. Готуйте з задоволенням!
- Борошно - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Кисле молоко - 4 Ст. Ложки (кефір)
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 100 мілілітрів
Просійте борошно в миску, додайте до неї сіль, перемішайте.
Яйця, кисле молоко і воду перемішайте, додайте поступово борошно, замісіть м'яке тісто. Накрийте його мискою, підготуйте начинку: наріжте і тушкуйте капусту з морквою, цибулею і болгарським перцем.
Тісто розділяється на дві частини, кожну скачайте в ковбаску і поріжте на шматочки, розкачайте коржі, розкладіть начинку, кінець кліпу.
Смажте такі пиріжки у великій кількості жиру. Нагрійте в сковороді рослинне масло або жир. Зменшіть вогонь до середнього і смажте пиріжки з обох сторін до золотистої скоринки.
Готові пиріжки обов'язково щільно накрийте і трохи остудіть, щоб вони залишалися м'якими.
Готові пиріжки обов'язково щільно накрийте і трохи остудіть, щоб вони залишалися м'якими.