Рецепт Fanelli торт фото

Fanelli торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Смачний і простий десерт для себе і своїх близьких. Рецепт родом з Канади, але деякі відносять його до Америки. Кейк можна їсти відразу після обсмажування. Розповім, як приготувати Фанел-кейк.

Опис приготування:

Тісто по своїй текстурі нагадує щось середнє між млинцевим і тестом на оладки. В оригінальному варіанті його обсмажують у фритюрниці, проте підійде і звичайна сковорода з великою кількістю рослинної олії. Десерт прикрашають цукровою пудрою, свіжими ягодами або сиропом.

  • Бавовна - 1-1, 5 склянки
  • Цукровий пісок - 1/4 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1-1, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком
Fanelli торт - фото крок 1
1. У миску викладіть сколотини, курячі яйця, борошно, розпушувач, цукровий пісок.
Fanelli торт - фото крок 2
2. Розмішайте гарненько до утворення однорідної маси, додайте корицю.
Fanelli торт - фото крок 3
3. У сковороду налийте велика кількість рослинного масла, розігрійте його гарненько.
Fanelli торт - фото крок 4
4. Тісто перелийте в соусник або в ємність з носиком.
Fanelli торт - фото крок 5
5. Після того як масло дуже добре розігрілося, влийте тісто, формуючи кругові малюнки.
Fanelli торт - фото крок 6
6. Обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Fanelli торт - фото крок 7
7. Викладіть Фанел-кейк на паперовий рушник, потім посипте його цукровою пудрою.

Схожі рецепти