Рецепт Джем з яблук в мультиварці фото

Джем з яблук в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок
Джеми, Заготовки, Десерти

Мультиварка - універсальний прилад, за допомогою якого процес приготування джему стає ще простіше. Пропоную рецепт яблучного джему з корицею, який відмінно підходить для начинки пирогів.

Рецепт чудово підходить як для заготовок на зиму, так і для негайного використання. Такий джем можна готувати і без желатину, але він виходить трохи рідкуватий. Якщо ж ви плануєте використовувати його для начинки, або просто любите густий джем, тоді дотримуйтесь цієї простої інструкції і у вас все вийде! хай щастить!

  • Яблука - 2 кілограма
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - За смаком (кислі - 1 кг, солодкі - 300 г, кисло-солодкі - 500 г)
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Желатин - 1 Чайна ложка
джем з яблук в мультиварці - фото крок 1
1. Відберіть міцні і стиглі яблука. Промийте їх ретельно під проточною водою.
джем з яблук в мультиварці - фото крок 2
2. Очистіть їх від шкірки, наріжте маленькими шматочками, видаляючи кісточки.
джем з яблук в мультиварці - фото крок 3
3. Тепер до яблук, викладеним в мультиварці, вичавити сік лимона і додайте цукор.

Схожі рецепти