Джем з яблук в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Мультиварка - універсальний прилад, за допомогою якого процес приготування джему стає ще простіше. Пропоную рецепт яблучного джему з корицею, який відмінно підходить для начинки пирогів.
Опис приготування:
Рецепт чудово підходить як для заготовок на зиму, так і для негайного використання. Такий джем можна готувати і без желатину, але він виходить трохи рідкуватий. Якщо ж ви плануєте використовувати його для начинки, або просто любите густий джем, тоді дотримуйтесь цієї простої інструкції і у вас все вийде! хай щастить!
- Яблука - 2 кілограма
- Лимон - 1 штука
- Цукор - За смаком (кислі - 1 кг, солодкі - 300 г, кисло-солодкі - 500 г)
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 1 Чайна ложка
1. Відберіть міцні і стиглі яблука. Промийте їх ретельно під проточною водою.
2. Очистіть їх від шкірки, наріжте маленькими шматочками, видаляючи кісточки.
3. Тепер до яблук, викладеним в мультиварці, вичавити сік лимона і додайте цукор.
4. Додайте ще імбиру і кориці. Ретельно перемішайте. Виставите режим"Випічка" з 5 хвилин, щоб довести до кипіння. Після включите режим"Гасіння" з 1 час.
5. Поки мультиварка працює, розведіть желатин невеликою кількістю холодної води і залиште розбухати на 40 хвилин.
6. Після воду з набряклим желатином підігрійте, щоб весь желатин розчинився (але немає аргументів кипіння). Остудіть і перемішайте з уже готовим вмістом мультиварки. Яблучний джем готовий. Смачного!