Десерт з яблук в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кращий десерт з яблук в мультиварці - це ароматний, солодкий і ніжний пиріг. Спробувати його варто лише раз, а закохається в цей смак назавжди.
Десерт з яблук в мультиварці в домашніх умовах - це суцільне задоволення. Рецепт дуже пластичний, його можна вдосконалювати, додаючи нові несподівані інгредієнти. Цей пиріг для справжніх ласунів.
- Яблука - 0, 5 кілограма (краще вибрати щільні і трохи кислуваті)
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 200-300 грам
- Згущене молоко - 100 грам
- Вершкове масло - 150 грам (можна замінити маргарином)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Яблука добре вимити, просушити і порізати дольками.
2. Чашу мультиварки рясно змастити вершковим маслом, можна трохи присипати борошном.
На дно форми акуратно викласти яблука.
На дно форми акуратно викласти яблука.
3. У глибоку миску покласти масло і трохи згущеного молока. Збити міксером на високій потужності до утворення однорідної консистенції. Потім поступово додавати залишилася згущенку, продовжуючи збивати.
4. Коли маса стане кремообразной, по одному вводити яйця і безперервно збивати.
5. Борошно просіяти разом з розпушувачем і акуратно всипати в масу. Кількість борошна буде залежати від консистенції. Тісто не повинно бути дуже рідке, але зайва кількість борошна може зробити його занадто щільним і тугим. Краще додавати по 1-2 столові ложки і продовжувати збивати.
6. Готове тісто викласти в чашу мультиварки і акуратно розрівняти. Яблука повинні бути повністю покриті тестом.
7. Пиріг поставити в режим "випічка" з 60-65 хвилин. Після приготування не потрібно поспішати діставати його з мультиварки, краще дати йому трохи охолонути, хвилин 20, а потім можна подавати.
Рецепт приготування десерту з яблук в мультиварці надзвичайно простий, а підготовчий процес займає мінімум часу. При подачі його можна перевернути догори дном. Любителям солодкого можна присипати ще і цукровою пудрою.