Дуже смачні вафлі в електровафельніцу
(покроковий рецепт з фото)
Вафлі стануть відмінним пригощанням до сніданку, полуденка. Якщо подавати їх відразу, вони будуть хрусткими, а через пару хвилин - м'якшими. Розповім, як приготувати смачні вафлі в електровафельніцу.
Якщо хочете зробити вафлі заздалегідь і зберегти їх хрустку скоринку, тоді відразу після обсмажування відправте їх в розігріту до 130 градусів духовку на кілька хвилин. Готові вафлі можна подавати з медом або варенням, посипати цукровою пудрою або подрібненими горіхами.
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Бавовна - 2 склянки (можна замінити знежиреним кефіром)
- Вершкове масло - 55 грам(+55 грам для змащування форми)
- Яйця - 2 штуки
1. Змішайте борошно, цукровий пісок, розпушувач, соду і сіль.
2. В окремій мисці змішайте розтоплене вершкове масло і сколотини. В іншій ємності збийте курячі яйця, введіть їх до маслу і пахте.
3. Тонкою цівкою влийте рідкі інгредієнти до сухих.
4. Перемішайте гарненько тісто, щоб вийшла однорідна консистенція.
5. Розігрійте гарненько вафельницу, потім змастіть її вершковим маслом, вилийте близько 0, 5 склянки тесту на кожен відділ.
6. Закрийте вафельницу, підсмажте їх 5-7 хвилин, потім акуратно перекладіть вафлі в тарілку і насолоджуйтеся ними.