Дріжджові троянди з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Дріжджові троянди з шоколадом виходять шалено смачними і ароматними. Для приготування цієї чудової випічки знадобиться дріжджове тісто і шоколад. Ласунам і любителям смачної випічки сподобаються.
Ці пишні і ароматні дріжджові булочки з шоколадом нікого не залишать байдужими. Готуються швидко, коштують недорого, сподобаються всій родині. Виходять смачними і дуже Ульотне, в плані того, що "відлітають" швидко. Пекла такі булочки вже багато раз зі свого улюбленого тесту.
- Дріжджі - 4, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
- Коричневий цукор - 1 Склянка
- Шоколадні краплі - 1, 5 склянки
- Вершковий сир - 250 грам
1. Змішайте чотири склянки теплого молока, дріжджі і стакан цукру.
2. Потім просійте в суміш з дріжджами 8 чашок борошна. Замісити тісто і залиште на годину в теплому місці збільшитися в розмірі.
Через годину додайте ще склянку борошна, сіль, соду і розпушувач. Замісити пружне тісто і охолодіть його.
Через годину додайте ще склянку борошна, сіль, соду і розпушувач. Замісити пружне тісто і охолодіть його.
3. Розкачайте тісто, змастіть його розтопленим маслом, посипте білим і коричневим цукром і шоколадом зверху.
4. Скрутіть тісто в рулет і розріжте на кілька частин.
5. Випікайте булочки протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів в заздалегідь розігрітій духовці.
6. У глибокій ємності з'єднайте вершковий сир, 100 грам вершкового масла, цукрову пудру, 1 чашку молока і ванілін, збийте все за допомогою міксера.
7. Полийте готові булочки вершковим кремом.