Булочки » троянди»
(покроковий рецепт з фото)
Дріжджі змішати з 1 немає. l.sahara, додати тепле молоко і дати піднятися хвилин 20. Розтопити половину слів.Масла. Борошно просіяти.
У миску покласти розтоплену половину слів.Масла, половину цукру, ванілін і підійшли дріжджі. Перемішати і вводити борошно. Змушують тісто і поставити його в тепле місце.
Коли добре підійде з усього тіста розкачати квадрат, товщиною в 1 см. Змастити його другою половиною розтопленого слів.Масла, посипати другою половиною цукру і родзинками. Загорнути квадрат рулетом і розрізати на частини по 3-4 см. Скласти булочки на деко і дати їм ще добре піднятися хвилин 30. Коли спечуть, обмазати їх сиропом.
Кількість порцій: 27
- Сухі дріжджі - 10 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 215 мілілітрів
- Пакетик ваніліну - 12 грам
- Родзинки - 100-150 грам
У миску покласти розтоплену половину слів.Масла, половину цукру, ванілін і підійшли дріжджі. Перемішати і вводити борошно. Змушують тісто і поставити його в тепле місце.
Коли добре підійде з усього тіста розкачати квадрат, товщиною в 1 см. Змастити його другою половиною розтопленого слів.Масла, посипати другою половиною цукру і родзинками. Загорнути квадрат рулетом і розрізати на частини по 3-4 см. Скласти булочки на деко і дати їм ще добре піднятися хвилин 30. Коли спечуть, обмазати їх сиропом.