Рецепт Булочки » троянди» фото

Булочки » троянди»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Булочки
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Опис приготування:

Дріжджі змішати з 1 немає. l.sahara, додати тепле молоко і дати піднятися хвилин 20. Розтопити половину слів.Масла. Борошно просіяти.

У миску покласти розтоплену половину слів.Масла, половину цукру, ванілін і підійшли дріжджі. Перемішати і вводити борошно. Змушують тісто і поставити його в тепле місце.

Коли добре підійде з усього тіста розкачати квадрат, товщиною в 1 см. Змастити його другою половиною розтопленого слів.Масла, посипати другою половиною цукру і родзинками. Загорнути квадрат рулетом і розрізати на частини по 3-4 см. Скласти булочки на деко і дати їм ще добре піднятися хвилин 30. Коли спечуть, обмазати їх сиропом.



Кількість порцій: 27
  • Сухі дріжджі - 10 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 215 мілілітрів
  • Пакетик ваніліну - 12 грам
  • Родзинки - 100-150 грам
Дріжджі змішати з 1 немає. l.sahara, додати тепле молоко і дати піднятися хвилин 20. Розтопити половину слів.Масла. Борошно просіяти.

У миску покласти розтоплену половину слів.Масла, половину цукру, ванілін і підійшли дріжджі. Перемішати і вводити борошно. Змушують тісто і поставити його в тепле місце.

Коли добре підійде з усього тіста розкачати квадрат, товщиною в 1 см. Змастити його другою половиною розтопленого слів.Масла, посипати другою половиною цукру і родзинками. Загорнути квадрат рулетом і розрізати на частини по 3-4 см. Скласти булочки на деко і дати їм ще добре піднятися хвилин 30. Коли спечуть, обмазати їх сиропом.

Схожі рецепти