Дріжджове тісто з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Супер смачні пиріжки з дріжджового тіста з картоплею - це чудове блюдо, яке ви можете приготувати на будь-який обід або вечерю. Швидко і зовсім нескладно, що дуже зручно! дивіться рецепт.
Розповім, як приготувати дріжджове тісто з картоплею в домашніх умовах. Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, накрийте його рушником і поставте в тепле місце на кухні, щоб підходило. Вже через 1-2 години тісто значно збільшиться в об'ємі. Залишається додати начинку з картоплі і сформувати пиріжки. Хай щастить!
- Картопля - 5 штук
- Молоко кип'ячене - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 1/4 склянки(+ 1/4 для тіста)
- Вода кип'ячена - 0, 5 L
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
Картопля очищаємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді до готовності. Вливаємо кип'ячене молоко і перетворюємо картопля в пюре.
Готуємо тісто. З'єднуємо воду, олія, сіль, цукор і дріжджі. Перемішуємо і просіваємо борошно. Замішуємо тісто, даємо йому підійти 1 час. Поділяємо тісто на невеликі шматочки.
Кожен шматочок розгортає в коржик. Викладаємо в центр картопля.
Формуємо пиріжки, zashtipnuv кінець. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо пиріжки з двох сторін до красивого золотистого кольору.
Смачного!